30
Nisan
2024
Salı
MANİSA

3 kişi ölümden döndü

Manisa'nın Turgutlu ilçesini etkisi altına alan kar yağışı, bir çok trafik kazasının yaşanmasına sebep oldu.

Saat 22.30 sıralarında E-96 Karayolu Ergenekon Kavşağı'nda meydana gelen trafik kazasında, aynı aileden 3 kişi yaralandı.


Edinilen Bilgiye göre Salihli'den İzmir istikametine seyreden Mehmet Taşdelen (32) yönetimindeki 45 N 5073 plakalı otomobile, kavşakta kırmızı ışıkta beklediği sırada, Hüseyin Özgür'ün (27) kullandığı minibüs arkadan çarptı. Kazada otomobilde bulunan şoför Mehmet Taşdelen ile akrabaları Havva Taşdelen (20) ve Sabriye Taşdelen (26) yaralandı. Çarpmanın etkisi ile araçta sıkışan yaralılar, olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri ve Turgutlu İtfaiyesi ekipleri tarafından kurtarılarak, Turgutlu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralıların yapılan ilk müdahalelerinde hayati tehlikelerinin olmadığı öğrenilirken, kaza nedeniyle kapanan yol, yaklaşık olarak yarım saat sonra normale döndü.


Öte yandan kar yağışının gece boyunca devam edecek olması ve yolda yaşanan buzlanmalar nedeni ile Turgutlu Emniyet Müdürlüğü ve belediyeye bağlı ekipler, gece boyunca çalışmalarını aralıksız olarak sürdürecek.

iha
Yayın Tarihi : 17 Şubat 2008 Pazar 13:43:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?