4
Mayıs
2024
Cumartesi
MANİSA

35 TL için adam bıçakladılar

Manisa'da, bir markete giren iki şahıs, iş yeri sahibini bıçakladıktan sonra para kasasını alarak kayıplara karıştı.

Kasanın içinde 35 TL olduğu belirtildi.
Olay, Manisa'nın Arda Mahallesi'nde bir markette meydana geldi. Gece saat 23.15 sıralarında markete giren 16- 17 yaşlarında iki şahıs iş yeri sahibi Turgay Eser'i göğsünden bıçakla yaraladı. Daha sonra para kasasını yerinden sökerek alan şahıslar marketten koşarak uzaklaştı. 100 metre ileride kasayı açan şahıslar 35 TL olduğunu görünce boş kasayı yere atarak kaçtılar.


Olayı gören vatandaşlar polis ve 112 acil yardım ekibine haber verdi. Kısa sürede gelen 112 acil yardım ekibi market içinde yaralı bekleyen Turgay Eser'e ilk müdahaleyi yaptı. Şuuru açık olan ancak sürekli kan kaybeden Eser, Manisa Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Saldırının şokunu yaşayan talihsiz adam, "Gençler benden para isteselerdi onlara yardım ederdim. Ama birden üzerime çullanıp bıçaklamaya başladılar. Sonra da içinde sadece 35 TL olan para kasasını alıp kaçtılar" dedi. Turgay Eser DevletHastanesi'nde ameliyata alındı.
Olay yerinde inceleme yapan polis, vatandaşların verdiği bilgi ışığında saldırgan iki genci yakalamak için çalışma başlattı.

İha
Yayın Tarihi : 27 Şubat 2009 Cuma 14:47:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?