5
Mayıs
2024
Pazar
MANİSA

35 yıllık müdüre anlamlı veda

ÖĞRENCİLERİNDEN SONRA EMEKLİ OLAN MÜDÜRE ANLAMLI VEDA

Manisa Endüstri Meslek Lisesi'nde 35 yıl müdürlük yapan, bu sürede yetiştirdiği öğrencileriyle aynı okulda göreve devam eden hatta öğrencileri emekli olan Hüseyin Şimşek, yaş haddinden dolayı emekli oldu.

Manisa Valisi Celalettin Güvenç, Endüstri Meslek Lisesi'nde 35 yıldır okul müdürlüğü yapan, 44 yıllık eğitim hayatının ardından yaş haddinden dolayı emekliye ayrılan Hüseyin Şimşek'i okulunda ziyaret ederek başarılı çalışmalarından dolayı plaket verdi.

Vali Celalettin Güvenç ve İl Milli Eğitim Müdürü Aziz Ersoy'un ziyaretinden dolayı memnun olduğunu belirten Endüstri Meslek Lisesi Müdürü Hüseyin Şimşek, “1962 yılında mezun olduğum Endüstri Meslek Lisesi'ne, 1 Ekim 1975 yılında okul müdürü olarak atandım. Okutan 6 öğretmenim ile birlikte aynı okulda görev yapmanın mutluluğunu yaşadım. 65 yaşımı doldurduğum için emekliye ayrılıyorum. Aynı okulda 35 yıl boyunca okul müdürlüğü yapmanın mutluluğunu yaşadım. Eşimin de bana büyük destekleri oldu. Şu anda okulumuzda 167 öğretmen var. 167 öğretmenin 50'si benim öğrencimdi. Bir kısmı emekliye ayrıldı. Kendi okuluma öğretmen olarak değil, müdür olarak geldim. Bu çok güzel bir duygu. 44 yıllık meslek hayatıma şimdi veda ediyorum.”dedi.

Hüseyin Şimşek'in, sadece Manisa'da değil Türkiye'de de en önemli okul müdürlerinden biri olduğunu söyleyen Vali Celalettin Güvenç, başarılı çalışmalarından dolayı kutlayarak, “40 yıldır devlete hizmet eden bir değerli arkadaşımızı, 35 yıl müdürlük yaptığı bu okuldan uğurluyoruz. Bunun anısına onuruna, il müdürümüzle beraber ziyaretine geldik. Taktirnamemizi, beraatımızı burada kendisine takdim ediyoruz. Şimdiye kadar devlete, eğitim camiasına ve çocuklarımıza yaptığı hizmetler için teşekkür ediyoruz. Her kamu görevlisine inşallah böyle şerefli bir emeklilik nasip olur.”diye konuştu.

ÖĞRENCİLERİNDEN SONRA EMEKLİ OLAN MÜDÜRE ANLAMLI VEDA
ÖĞRENCİLERİNDEN SONRA EMEKLİ OLAN MÜDÜRE ANLAMLI VEDA
İHA
Yayın Tarihi : 16 Temmuz 2010 Cuma 17:18:00
Güncelleme :16 Temmuz 2010 Cuma 18:00:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?