5
Mayıs
2024
Pazar
MANİSA

40 yıllık sorun çözülüyor

BAŞKAN ERGÜN'DEN, ATATÜRK MAHALLESİ'NE ZİYARET

Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Belediye Başkan Yardımcısı Azmi Açıkdil ile birlikte, Horozköy semtindeki Atatürk Mahallesi’ni ziyaret etti.

Haki Baba Deresi üzerine yapılan köprü çalışmasını inceleyen Başkan Ergün, Başkan Yardımcısı Açıkdil’den son durum hakkında bilgi aldı.

Ziyarette Atatürk Mahallesi Muhtarı Bedir Kılıç da hazır bulundu. Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve ekibine teşekkür eden Atatürk Mahallesi Muhtarı Bedir Kılıç, Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve Başkan Yardımcılarının mahallelerine sık sık geldiklerini, bu nedenle kendilerine Atatürk Mahallesi adına çok teşekkür ettiğini dile getirdi. Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün mahallelerindeki 40 yıllık bir sorunu çözmek üzere olduğunu belirten Mahalle Muhtarı Kılıç, “Mahallemize köprümüz kurulmak üzere. Bunlardan bir tanesi 5943 Sokak’taki Haki Baba Deresi üzerinde, çiftçilerimizin sıklıkla kullandığı bölgeye kuruluyor. Diğer köprümüzde 5909 Sokak’ta Barbaros Mahallesi ile Atatürk Mahallemizin bağlantısını sağlayan ara köprümüz oluyor. Bunun için Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’e, Başkan Yardımcımız Sayın Azmi Açıkdil’e ve emeği geçen herkese şahsım ve Atatürk Mahallesi adına çok teşekkür ediyorum” dedi.

Kılıç, “Bizler de halk olarak yapılan her şeyi not ediyoruz ve günü geldiğinde gereken cevabı vereceğiz. Çok teşekkür ediyorum” dedi. Belediye Başkanı Cengiz Ergün de mahallenin yıllardır çözülmeyen sorununu çözmekten dolayı mutlu olduğunu ifade etti. Başkan Ergün, “Bugün burada Atatürk Mahallesi ile Barbaros Mahallesi’ni birbirine bağlayan köprünün töreni için geldik. Burada yıllardan beri vatandaşlar güçlükle geçmekteydi ve hiçbir çalışma yapılmamıştı. Biz bugün hem Haki Baba Deresi, hem de üst kısımda box olarak bilinen yapıların yerleştirilmesiyle hem mahalleleri, hem de yolları birleştiriyoruz. Hayırlı olmasını, mahallelinin güle güle kullanmasını diliyorum. Gördüğüm kadarıyla dere de oldukça kötü bir görünüme kavuşmuş. Ay sonuna kadar kepçe ve greyderlerimizin gelmesiyle birlikte bu dereyi de temizleyeceğiz. Ne gerekiyorsa yapmak, bizim asli görevimiz” diye konuştu.

BAŞKAN ERGÜN'DEN, ATATÜRK MAHALLESİ'NE ZİYARET
BAŞKAN ERGÜN'DEN, ATATÜRK MAHALLESİ'NE ZİYARET
İHA
Yayın Tarihi : 6 Haziran 2010 Pazar 12:33:01
Güncelleme :6 Haziran 2010 Pazar 17:25:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?