30
Nisan
2024
Salı
MANİSA

42 öğrenci Anıtkabir’e gitti

Sarıgöl Belediyesi merkezde bulunan sekiz okuldan 42 başarılı ve gezi imkânı bulamayan öğrencileri görevli dört öğretmen eşliğinde Anıtkabir'e gönderdi.

Manisa’nın Sarıgöl ilçesinde bu yıl dördüncüsünü düzenlenen "Geleneksel Cumhuriyet Gezisi" için bir açıklama yapan Belediye Başkanı Ömer Karcı, "Sarıgöl merkezinde bulunan toplam sekiz okulumuzdan başarılı ve maddi imkanları yetersiz öğrencileri, dört öğretmen nezaretinde Ankara'ya Ulu Önderimiz Atatürk'ün kabri olan Anıtkabir'e ziyarete gönderdik.

Tüm masraflarımız belediyece karşılanmaktadır. Bu yıl Sarıgöl Belediyesi olarak bu yıl dördüncüsünü düzenledik. Öğrencilerimiz bu gezide Anıtkabir'i ziyaret edecek, müzeleri gezecekler. Öğrencilerimiz 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı Ata'nın kabrini ziyaret ederek saygı duruşunda bulunarak belleklerinde ömür boyu kalacaktır. Anıtkabir ziyaretini yapan öğrenciler geldiklerinde okullarında arkadaşlarını anlatacaklardır."dedi.

Sarıgöl Kent Meydanı önünde toplanan öğrencileri Sarıgöl Belediye Başkanı Ömer Karcı, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ahmet Fevzi Uzgidim ve veliler uğurladı.

iha
Yayın Tarihi : 29 Ekim 2008 Çarşamba 15:47:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?