30
Nisan
2024
Salı
MANİSA

468. Mesir Festivali hazırlıkları

Manisa 468. Mesir Festivali kapsamında düzenlenecek 1. Uluslararası Manisa Mesir Karikatür Yarışması seçici kurul üyeleri Manisa Valisi Refik Arslan Öztürk'e nezaket ziyaretinde bulundu. 

Aralarında Almanya'dan Marlene Pohle, Ukrayna'dan Vladimir Kazanevsky'nin de bulunduğu yabancı üyelerin dışında Türk karikatürcüler Raşit Yakalı, Eray Özbek ve Cem Koç'tan oluşan kurul üyelerinin ziyareti neşeli bir ortamda geçti. “Felaketten Önce Son Çıkış” konulu 1. Uluslararası Manisa Mesir Karikatür Yarışması'na bine yakın eser gönderildiğini belirten kurul üyeleri, katılımın yoğun olmasından büyük bir mutluluk duyduklarını ifade ettiler. Kurul üyelerinin karikatürist Vali Refik Arslan Öztürk'ün çizdiği karikatürler ile sergilere katılmasını arzu ettiklerini belirtmeleri üzerine Vali Öztürk, bundan büyük bir memnuniyet duyduğunu söyleyerek sergilere karikatür gönderdiğini ve göndermeye devam edeceğini bildirdi. 

Vali Öztürk, ziyaret anısına seçici kurul üyelerine 9 Şubat Dünya Sigarayı Bırakma Günü nedeniyle sigara tiryakilerinin sigarayı bırakmaları için çizdiği karikatür ile Manisa Turizm Rehberi Kitabı hediye etti.

İHA
Yayın Tarihi : 12 Şubat 2008 Salı 14:31:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?