5
Mayıs
2024
Pazar
MANİSA

5. kattan düştü burnu bile kanamadı

KÜÇÜK OZAN'IN İNANILMAZ KURTULUŞU

Turgutlu ilçesinde, bir binanın beşinci katından düşen çocuğun burnu bile kanamadı. Üvey annesine bakmaya çıkan çocuk dengesini kaybederek aşağıya düşerken, zemin katta bulunan kahvenin eterneti çocuğun hayatını kurtardı.

Olay, Acarlar Mahallesinde meydana geldi. Piyaleoğlu caddesine bakan bölümünde bulunan balkondan üvey anne Cemile Uğurlu (38) sobanın kovasını dökmek için aşağıya indi. Aşağı inen üvey annesine balkondan bakmak isteyen Ozan Ay (4) da dengesini kaybederek aşağı düştü. Apartmanın zemin katında bulunan eternet üzerinde kalan talihsiz çocuğun burnu bile kanamazken tedavi için olay yerine gelen 112 Acil servis ambulansıyla Turgutlu Devlet Hastanesine kaldırıldı.
Ozan Ay'ın tedavisinin sürdüğü ve hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.
Çocuğun 5. kattan düştüğünü gören Ercan Karavardar, "Biz kuaförler odası olarak muhtarları ziyaret ediyorduk. O arada çocuğun eternetin üzerine düştüğünü gördük ve hemen hastaneye getirdik" dedi. Apartmanın zemin katında bulunan kahvehanenin işletmecisi Hüseyin Gümüş ise cuma namazından çıktıklarında çocuğun 5. kattan aşağıya düştüğünü gördüğünü belirterek "Eternetin üzerine düşen çocuğu aşağıya indirerek hastaneye götürdük" diye konuştu.
Hastaneye gelen baba Hüseyin Ay'ın ise üzüntüsü gözlerinden okundu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
 

KÜÇÜK OZAN'IN İNANILMAZ KURTULUŞU
KÜÇÜK OZAN'IN İNANILMAZ KURTULUŞU
KÜÇÜK OZAN'IN İNANILMAZ KURTULUŞU
İHA
Yayın Tarihi : 12 Şubat 2010 Cuma 15:29:00
Güncelleme :12 Şubat 2010 Cuma 19:11:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?