5
Mayıs
2024
Pazar
MANİSA

5 yıldızlı otel gibi hastane

GRAND MEDİCAL HOSPİTAL'DE TANITIM KOKTEYLİ

Kısa bir süre önce hizmet vermeye başlayan otel tarzındaki Özel Grandmedical Hospital, hizmete girmesi nedeniyle tanıtım kokteyli düzenlendi.

Kokteyl Manisa iş dünyasını ve protokolünü bir araya getirdi. Kokteyle Manisa Valisi Celalettin Güvenç, Belediye Başkanı Cengiz Ergün, AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir, CBÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Pakdemirli, Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, Soma Belediye Başkanı Hasan Ergene, İl Emniyet Müdürü Adem Aydemir, İl Milli Eğitim Müdürü Aziz Ersoy, Gençlik ve Spor İl Müdürü Süleyman Şahin, Çevre ve Orman İl Müdürü Yahya Güngör, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Ömer Çelik, Sağlık İl Müdürü Dr. Ziya Tay, İl Müftüsü Sinan Cihan, AK Parti İl Başkanı Murat Baybatur, Özel Grandmedical Hospital Genel Müdürü Dr. Mehmet Çerçi, Başhekim Dr. Melek Çerçi, Özel Grandmedical Hospital Yönetim Kurulu Başkanı ve Deva Tıp Merkezi Sahibi Dr. Üzeyir Dindar, MTSO Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Koşmaz, eski AK Parti Manisa Milletvekili İsmail Bilen, eski Belediye Başkanı Bülent Kar, Ertuğrul Dayıoğlu, İGM Başkanı Hayrullah Solmaz, İl Özel İdare Genel Sekreteri Selami Katran, Belediye Başkan Yardımcıları Mesut Bayram Laçalar, Azmi Açıkdil, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Halil Özkan, CBÜ Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hakan Yüksel, CBÜ Demirci Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yüksel Abalı, MTSO Meclis Başkanı Tezcan Ödemiş, Memur Sen İl Temsilcisi ve Sağlık Sen Şube Başkanı Yüksel Ülker, Ticaret Borsası Onursal Başkanı Arif Koşar, Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi Başhekimi Dr. Ahmet Ayer, belediye meclis üyeleri, İl Genel Meclis üyeleri, sağlık çalışanları ve misafirler katıldı. Kokteyle katılan davetliler hastaneyi gezerek, Manisa’ya otel tadında bir hastane kazandırdıkları için Dr. Mehmet Çerçi ve ekibine teşekkür etti. Davetlileri kapıda karşılayan Dr. Mehmet Çerçi, Dr. Üzeyir Dindar misafirlerle tek tek ilgilendi.

MANİSA SARAY GİBİ HASTANEYE SAHİP OLDU

Manisa’nın saray gibi bir hastaneye sahip olduğunu kaydeden Manisa Valisi Celalettin Güvenç, “Herkes adına, sağlık sektörü adına bu hastanenin değerli ortaklarına, değerli dostumuz Mehmet Çerçi’nin şahsında bütün ortaklara ve ailelere teşekkür ediyorum. Bizi duygulandıran, bizi mutlu eden bir eser ortaya çıktı. Burası bir hastaneden de öte. Manisa’ya çok güzel hizmetler yapılacaktır, istihdam sağlanacaktır. Vatandaşlarımız rahat ve yüksek bir konforda sağlık hizmeti alacaklardır. Ben çok mutlu oldum. Mehmet Çerçi ve ekibine bize böyle güzel bir hastane kazandırdıkları için çok teşekkür ediyorum. Bütün ortakları tebrik ediyorum” dedi.

HASTANE YERİNE 5 YILDIZLI OTEL DEMEK DAHA DOĞRU

Buraya hastane demek yerine 5 yıldızlı otel demenin daha doğru olacağını belirten Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Bu hastaneye iki kere geldim. Manisa sağlık şehri olarak yoluna devam ediyor. Geldiğimizde Manisa’nın gündemine meşgul eden bir 400 yataklı hastane vardı. Bugünlerde ihalesi yapılacak. Bu 400 yataklı hastane ne zaman başlayacaksa 3 gün içerisinde yeri teslim edeceğimizi söylemiştik. Artık bizim orayla hiçbir bağımız kalmadı. Bir an önce hastanenin yapımına başlanabilir. 2. bir 400 yataklı hastane yerel basında yer aldı. Bunlar Manisalılar için sevindirici bur durum. Manisa’ya hizmet etmek herkesin bir görevidir. Dr. Mehmet Çerçi’yi bu hastane açmalarından dolayı ve ortaklarını tebrik ediyorum. Manisa sağlık alanında yoluna emin adımlarla devam ediyor. Manisa Belediyesi olarak gerekli olan her türlü hizmeti vermeye hazırız. Bu güzel hastanede emeği geçen herkese teşekkür ediyor, bütün ortakları tebrik ediyor, bu tür hizmetlerin devam etmesini diliyorum” diye konuştu.

TIPTA TEKNOLOJİYİ MANİSA’YA GETİRDİK

Bugün çok mutlu bir günü yaşadıklarını söyleyen Özel Grandmedical Hospital Genel Müdürü Dr. Mehmet Çerçi, “Yaklaşık 5 sene önce projesini çizdiğimiz ve 4 yıl önce temelini attığımız bu önemli sağlık tesisi yaklaşık 10 gün önce hizmete başladı. Bu bizim için çok uzun bir yolculuk oldu. Metrekaresinden itibaren emeği geçen tüm işçilerimize teşekkür ediyoruz. Değerli bir ekip kurduk. Branşlarında, mesleklerinde çok başarılı arkadaşlarımızla bir takım kurduk. Bütün çalışanlarımızla güzel bir ekip kurduk. 140 arkadaşımız şuan çalışıyor. İnşallah 3-4 ay içerisinde bu rakam 250-300 olacak. Hastanemiz bütün branşlara hizmet verecek. Manisa’da olmayan ileri teknolojiyi buraya getirdik. Hemen hemen bütün branşlar faal durumda. Ekibimizle birlikte yol alıyoruz. Manisa’ya, Ege’ye çok önemli sağlık hizmeti sunuyoruz. Kalp cerrahisinden anjiyoya, tomografi, yeni doğan çocuk yeri faaliyete giriyor. Manisa’da ilk kez tüp bebek bölümü hastanemizde faaliyete girecek” dedi.

RESMİ AÇILIŞI BAŞBAKAN TARAFINDAN YAPILACAK

Bu tesisin bu hale gelmesi için büyük gayretle çalıştıklarını vurgulayan Dr. Mehmet Çerçi, “Ama en büyük gayret bu şirketin kurucularının, ortaklarınındır. Başta çok değerli ortağımız ve Yönetim Kurulu Başkanımız Dr. Üzeyir Dindar, eşim Dr. Melek Çerçi, diğer ortağımız Mümtaz Kaya, Dr. Ali Koç, Dr. Yaşar Taşkaya. Bu ekiple yola devam ediyoruz. Bu hastanenin mimarisinden düzenlenmesine kadar bu ekibin çok büyük emekleri oldu. Kendilerine teşekkür ediyorum. Başbakanımızla iki defa görüştüm. Bitsin, özel bir günde gelir açılışını birlikte yaparız dedi. Bir iki ay içerisinde buranın resmi açılışını gerçekleştireceğiz. Resim açılış Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılacaktır” diyerek kokteyle katılan herkese teşekkür etti.

HASTANENİN ÖZELLİKLERİ

Manisa'da 7500 metrekare arasa üzerinde 8 katlı ve toplam 7 bin 800 metrekare kapalı alana sahip olarak inşa edilen hastanenin, 26 adet poliklinik, 40 adet özel tek kişilik hasta odası, 10 adet süit hasta odası, 4 adet ameliyathane, 7 adet dahili cerrahi yoğun bakım yatağı, 6 adet koroner yoğun bakım yatağı, 6 adet kardiyovasküler cerrahi yoğun bakım yatağı, 6 adet Yenidoğan yoğun bakım kuvözü, anjiyo ünitesi, MR Ünitesi, tüp bebek ünitesi, 64 kesitli bilgisayarlı tomografi cihazı, BT Anjiyo cihazı, fizik tedavi ünitesi, doğumhane, 4'en adet bay ve bayan müşahede odası ile helikopter pistine sahip.

GRAND MEDİCAL HOSPİTAL'DE TANITIM KOKTEYLİ
GRAND MEDİCAL HOSPİTAL'DE TANITIM KOKTEYLİ
İHA
Yayın Tarihi : 15 Temmuz 2011 Cuma 12:58:03
Güncelleme :16 Temmuz 2011 Cumartesi 02:16:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?