8
Mayıs
2024
Çarşamba
MANİSA

500 kişi genelev için ayaklandı

Manisa'nın Salihli İlçesi'nde, mahallelerine yapılması düşünülen geneleve tepki gösteren Atatürk Mahallesi sakinleri, genelev konusunun da görüşüldüğü meclis toplantısının yapıldığı sırada belediye önünde toplanarak belediyeyi protesto etti. 

Salihli gündemini meşgul eden genelev tartışmaları dün akşam belediye meclis toplantısına taşındı. Genelevin yapılacağı Atatürk Mahallesi'nde bulunan vatandaşlardan 15 kişi mahalle muhtarı ile birlikte meclis toplantısına katıldı. Yoklamayla başlayan belediye meclis toplantısı, CHP grubu adına söz alan Zafer Özütok'ün, 4-5 Eylül tarihleri arasında kutlanan kurtuluş etkinlikleri ve yurt dışından katılan davetlilerin ilçede olması dolayısıyla toplantının 6 Eylül Çarşamba gününe ertelenmesine ilişkin teklifte bulundu. Teklif oybirliğiyle kabul edilerek meclis toplantısının yarın akşam yapılmasına karar verildi. Meclis gündeminde olan genelevle ilgili görüşmelerin de bu toplantıda ele alınması bekleniyor. 

Belediye meclis toplantısından sonra Salihli Belediyesi önüne toplanan Atatürk Mahallesi'nden yaklaşık 500 kişilik grup, genelevin mahallelerine yapılmaması için belediyeye alkışlı protesto etti.
İHA
Yayın Tarihi : 5 Eylül 2006 Salı 22:55:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Manisa IP: 85.99.155.xxx Tarih : 20.09.2006 20:37:10
vallahi arkadaşlar bence mahalle arasına genelev yapılması banada ters geldi.neden diye sorarsanız herkesin karısı var kızı var.mahalleye 100 lerce kişi gelecek hergün.mahalle sakinleri genelevi istememkte haklı.bence akhisardaki gibi yerleşim birimleri dışına yapılsa çok daha ii olur.vatandaşlarımıza katılıyorum....