30
Nisan
2024
Salı
MANİSA

6. Okullar Arası Satranç Turnuvası

Manisa'nın Salihli ilçesinde Salihli Lisesi tarafından düzenlenen Bölgesel 6. Okullar Arası Satranç Turnuvası çekişmeli geçti. 

Salihli Lisesi'nde düzenlenen turnuvaya 22 takımdan 88 sporcu katıldı. Çekişmeli ve heyecanlı geçen turnuvada Küçükler kategorisinde Fahriye Hanım İlköğretim Okulu brinci, Kudret Demir İlköğretim Okulu ikinci, Eczacı Fadime Bolkan İlköğretim Okulu da üçüncü oldu. 

Yıldızlar kategorisinde Milli Egemenlik İlköğretim Okulu birinci, 50. Yıl İlköğretim Okulu ikinci, Altınordu İlköğretim Okulu da üçüncü oldu. Gençler kategorisinde ise Sekine Evren Anadolu Lisesi birinci, Salihli Anadolu Lisesi ikinci ve Salihli Lisesi üçüncü oldu. 

Salihli Lisesi Satranç Danışmanı Öğretmeni Erol Urfan ve Türkiye Satranç Federasyonu (TSF) Salihli ilçe Temsilcisi Naim Kopaç, “Bu yıl 6.sı gerçekleştirilen Okullar Arası Satranç Turnuvası'na büyük bir katılım oldu. Bu da bizleri oldukça mutlu etti. Salihli'nin satranç sporunda gelişimine katkısı olan bu tür organizasyonların artarak devam etmesini umuyoruz” dediler.

.
Yayın Tarihi : 28 Mayıs 2008 Çarşamba 12:24:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?