5
Mayıs
2024
Pazar
MANİSA

60 yıllık çifti ölüm de ayıramadı

60 YILLIK EVLİ ÇİFT 17 SAAT ARAYLA VEFAT ETTİ

Turgutlu ilçesinde ikamet eden 60 yıllık evli Arslan çiftini ölüm bile ayıramadı.

Bağırsak rahatsızlığına bağlı olarak tedavi gördüğü Ege Üniversitesi Hastanesi'nde saat 02.00 sıralarında hayatını kaybeden Yusuf Arslan (87), Pazartesi günü kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. 60 yıllık hayat arkadaşının ölümü sonrasında büyük bir üzüntü yaşayan Mücesser Arslan (79) da yaşadığı acıya dayanamayarak eşinin ölümünden 17 saat sonra vefat etti.

BABANIN YANINA GİDECEĞİM

Pazartesi günü öğle saatlerinde eşini toprağa veren Mücesser Arslan'ın, polis memuru olan oğlu Orhan Arslan'a "Ben babanı kaybettim. Ben şimdi nasıl yaşarım o toprağın altında yatarken ben bu evde yatamam ben de onun yanına gideceğim" dedikten sonra saat 19.00 sıralarında evinde hayatını kaybettiği öğrenildi. Üç çocuk 6 torun sahibi Arslan çiftinin aradan 1 gün bile geçmeden hayatlarını kaybetmeleri üzerine Arslan ailesinin diğer fertleri büyük bir şok yaşadı. Pazartesi günü öğle vakti Turgutlu Azeri

Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından eşini son yolculuğuna uğurlayan Mücesser Arslan da, salı günü aynı camide kılınan cenaze namazının ardından Turgutlu Belediyesi kabristanında eşinin hemen yanında toprağa verildi.

Uzun süre Turgutlu İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görev yapan ve şu an Kemalpaşa Emniyet Müdürlüğünde görevli polis memuru Orhan Arslan da "Bu yaşadığımız olayın örneği belki yoktur. Aradan bir gün geçmeden babamı ve annemi kaybettim. Acımız büyük birbirine bu kadar bağlı olan anne ve babam ölümlerinde bile ayrılmadılar" diye konuştu.

60 YILLIK EVLİ ÇİFT 17 SAAT ARAYLA VEFAT ETTİ
İHA
Yayın Tarihi : 26 Ocak 2010 Salı 13:35:05
Güncelleme :26 Ocak 2010 Salı 15:26:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?