4
Mayıs
2024
Cumartesi
MANİSA

71'lik damada 21'lik gelin

Manisa’nın Turgutlu ilçesinde birbirlerini görerek aşık olan aralarında 50 yaş bulunan Melike Yıldırım (21) ve eşi Nuri Yıldırım (71) 5 ay önce Turgutlu Belediyesi Nikah Memurluğunda dünya evine girmiş.

Manisa’nın Turgutlu ilçesinde birbirlerini görerek aşık olan aralarında 50 yaş bulunan Melike Yıldırım (21) ve eşi Nuri Yıldırım (71) 5 ay önce Turgutlu Belediyesi Nikah Memurluğunda dünya evine girmişti. Geçtiğimiz aylarda kendinden çok küçük olan bir bayan ile evlenen iş adamı Halis Toprak’ın evliliği Türkiye gündemine oturmuştu. Kendisinden 54 yaş bayan ile evlenen Toprak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Halis Toprak ve Eşi Nazlıcan Toprak’ın evlenmesi büyük tepkilere neden olurken Bu evliliğe destek verenlerde oldu.

Turgutlu’da yaşayan ve 5 Ay önce Dünya evine giren Yıldırım çiftçi Halis Ağa ve eşine destek verdiler. Turgutlu’da at arabacılığı yaparak zor şartlarda geçimini sağlayan Nuri Yıldırım ve kendinden 50 yaş küçük eşi Melike çiftinin Halis ve Nazlıcan çiftinden ayıran tek özellik Turgutlulu çiftin yaşamlarını zor şartlarda ve geçim sıkıntısı içerisinde sürdürmeleri.

Turgutlulu Nuri Yıldırım ve Melike Yıldırım’ın mutlulukları gözlerinden okunurken aralarındaki yaş farkını önemsemeden evliliğin tadını büyük bir aşk ve sevgi ile çıkartmaları gözlerden kaçmadı.

“Halis ve Nazlıcan Toprak’a Destek Veriyoruz Aşkın Yaşı Olmaz…”

Aralarındaki 50 yaşa rağmen büyük aşk yaşayan Yıldırım çifti Televizyondan izledikleri Toprak çiftinin evliğine tam destek verdiler. Nuri Yıldırım: “İş Adamı Halis Toprak benim gibi kendinden küçük yaşta bir bayan ile hayatını birleştirmesine tam destek veriyorum aşkın, sevginin yaşı olmaz Allah kimseyi yalnız bırakmasın Halis Toprak’a yönelik tepkileri çok yarsiz buluyorum insanın karşısına aşkın ne zaman çıkacağı ve bunun kim olacağını kimse belirleyemez. Ben eşim Melike ile çok mutluyum umarım Halis Toprak ve Eşi Nazlıcan Hanım ömürleri boyunca çok mutlu olurlar bu evliliğe sonuna kadar destek veriyorum yalnızlık Allah’a mahsus. Benim elciliğime 3 çocuğun karşı geldiler ve şuan için benimle konuşmuyorlar bu hayat benim ve ben çok mutluyum Toprak çifti de umarım çok mutlu olur şeklinde konuştu.

Melike Yıldırım ise : Eşim benden 50 yaş büyük ve çok mutluyuz. Ben eşimi ilk görüşte aşık oldum Nazlıcan’ında mutlu olduğuna inanıyorum Toprak çiftine mutluluklar dilerim dedi.

 

iha
Yayın Tarihi : 22 Eylül 2009 Salı 16:35:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?