4
Mayıs
2024
Cumartesi
MANİSA

80 evin anahtarı daha teslim edildi

Manisa'nın Soma ilçesinde Belkent Yapı Kooperatifi'nde tamamlanan 400 konutun son 80 dairesi de sahiplerine törenle teslim edildi.

Konutların teslimi için Belediye Kültür Merkezi'nde kura çekilişi düzenlendi. Belediye Başkanı Hasan Ergeneve AK Parti İlçe Başkanı M. Ali Özkan'ın da katıldığı törene konut sahipleri büyük ilgi gösterdi. Soma Noteri Abdülkadir Erdağ'ın gözetiminde yapılan kura çekilişi ile 80 dairenin anahtarı hak sahiplerine teslim edildi. Çekilişte ilk kurayı çeken Başkan Hasan Ergene, Muzaffer Yalçın'a 2. katı kazandırdı. Çekiliş sırasında konut alacak aileler büyük heyecan yaşadılar.

Belkent Yapı Kooperatifi Başkanı Abdullah Ekşi yaptığı konuşmada, "Uzun yıllar önce yapımına başlanan 10 yılı aşkın bir süredir devam eden konutlarımızın kalan 80 dairesini bugün teslim ediyoruz. Bizler 2004 yılının Haziran ayında kooperatif yönetimine seçildik.Kooperatif başkanlığına gelmeden önce 24 evimizin kuraları çekilmişti. Yeni yönetim kurulundaki arkadaşlarımız ile beraber belediyemizin de desteğini arkamıza alarak çok ciddi bir çalışmanın içerisine girdik. Eksiklerimizi resmi kurumlarımızın da desteğiyle kısa zamanda gidererek konutları bitirdik. Şimdi konutlarımızın kazan ve kalorifer ısıtma sistemi çalışması içerisindeyiz. Sayın başkanımız Hasan Ergene bu konuda yeni bir proje uygulaması başlatacak. Onunda müjdesini verecek."dedi.

Daha sonra konuşma yapan Başkan Ergene, konut sahiplerine müjdeyi verdi. Konutların Soma Termik Santrali'nden alınacak buhar ile ısıtalacağını açıklayan Başkan Ergene, konut sahiplerine yeni evlerinde mutlu ve mesut yıllar diledi. Başkan Ergene ısıtma sisteminin kadema kademe tem kentte uygulanacağını sözlerine ekledi.
 

iha
Yayın Tarihi : 16 Mart 2009 Pazartesi 15:13:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?