4
Mayıs
2024
Cumartesi
MANİSA

Açıköğretimliler kep fırlattı

Açıköğretim Fakültesi’nde okuyan ve 4 yıldır İlkadım kurslarına katılan öğrenciler, mezuniyet gecesinde kepleri havaya fırlatarak üniversiteyi bitirmenin sevincini yaşadılar.

Açıköğretim Fakültesi’nin çeşitli bölümlerinde okuyan 35 öğrenci mezuniyet gecesinde buluştu. İlkadım Açıköğretim ve KPSS Kursları’nda eğitim gören öğrenciler 4 yılda üniversiteyi dışarıdan bitirerek büyük bir başarıya imza attılar. Öğrenciler için İlkadım Kursları tarafından Ves Kafe’de mezuniyet gecesi düzenlendi.

Gecede bir konuşma yapan İlkadım Açıköğretim ve KPSS Kursları Müdürü Ali Ercan, eğitimin yaşamın her alanında olduğuna dikkat çekti. Ercan, “Uzaklara gitmeden kendi evlerinde ve kendi imkanlarıyla üniversiteyi bitiren gençlerimizin çok önemli bir işi başardıklarına inanıyorum. Bu bağlamda kendilerine birer başarı belgesi vererek ödüllendirdik” dedi.

Ali Ercan açıköğretim fakültesini dışarıdan bitiren öğrencilere katkı sağlamaktan dolayı büyük mutluluk duyduklarını da sözlerine ekledi.  Konuşmaların ardından öğrenciler alkışlar arasında cüppe ve kepleriyle salona geldiler. İlkadım Açıköğretim ve KPSS Kursları Müdürü Ali Ercan ve görevli öğretmenler öğrencilere başarı belgelerini erdi. Toplu fotoğraf çekiminin ardından öğrenciler keplerini 10 Yıl Marşı eşliğinde havaya fırlayarak mezun olmanın coşkusunu yaşadılar.

Gecenin ilerleyen saatlerinde çeşitli şarkılar eşliğinde eğlenen mezunlar kol bastı ve çeşitli oyunlar oynayarak mezuniyet sevincini yaşadılar.

iha
Yayın Tarihi : 25 Mayıs 2009 Pazartesi 15:54:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?