5
Mayıs
2024
Pazar
MANİSA

Acılı aileye taziye ziyareti

KANALDA BOĞULAN ÖMER'İN AİLESİNE TAZİYE ZİYARETİ

Manisa Belediye Başkan Yardımcısı Nursel Ustamehmetoğlu ve Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Köroğlu, DSİ’ye ait kanala serinlemek amacıyla girdikten sonra akıntıya kapılarak, yaşama veda eden 10 yaşındaki Ömer Aydemir’in ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Minik Ömer’in annesi Türkan Aydemir, devletin sulama kanallarına acil çözüm bulması gerektiğini söyledi, “Başka canlar yanmasın” dedi. Olayı duyduklarında Manisa Belediyesi olarak çok üzüldüklerini ve acıya ortak olduklarını söyleyen Belediye Başkan Yardımcısı Nursel Ustamehmetoğlu şöyle konuştu; “Böyle olaylar karşısında kelimeler anlamsız kalır ama yaşanılan olay başta Belediye Başkanımız Cengiz Ergün ve bizi derinden yaraladı. Sizlerin acısını ortak olduğumuzu bilmenizi isteriz. Allah kimseye böyle bir acı yaşatmasın. Belediye olarak her zaman yanınızda olduğumuzu bildirmek üzere buradayız. Acınız bizim acımız. Benzer konuların yaşanmaması için her kurumu üzerine düşeni yapmaya davet ediyoruz” diye konuştu.

Olayla ilgili bilgi veren acılı baba Salih Aydemir de, oğulları Ömer’in daha önce hiç kanala girmediğini, arkadaşlarının etkisinde kalarak, böyle bir işe kalkıştığını söyledi. Eşi Türkan Aydemir’in üzüm kesmek üzere bağa gittiğini, Ömer’i yanına bıraktığını belirten baba Salih Aydemir, “Ben de ameliyat olmuştum ve dikişlerimin ağrısı nedeniyle yatıyordum. Oğlum arkadaşlarıyla dışarı çıkmak için benden izin aldı. Daha önce iki sokak öteye gitmeyen oğlum, arkadaşlarıyla birlikte sulama kanalına serinlemek için girmiş. Boğulduğu sırada arkadaşından yardım istemiş. Yardım etmek isteyen bir arkadaşı elini tutmaya çalışsa da bunda başarılı olamamış. Oğlum dışarı çıkarken, kendisine güneşte fazla durmaması konusunda uyarıda bulunmuştum, ölüm haberini aldım” dedi.

KANALDA BOĞULAN ÖMER'İN AİLESİNE TAZİYE ZİYARETİ
İHA
Yayın Tarihi : 19 Ağustos 2010 Perşembe 18:31:00
Güncelleme :20 Ağustos 2010 Cuma 00:23:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?