4
Mayıs
2024
Cumartesi
MANİSA

Aday adaylarına temayül yoklaması

Kültür Sitesi Lale Salonu’nda gerçekleştirilen temayül yoklamasında adaylıkların kesinleştiği Turgutlu, Gölmarmara, Soma, Saruhanlı ve Demirci ilçeleri ile tek aday adaylarının bulunduğu Ahmetli, Sarıgöl ve Gördes ilçeleri yer almadı. Toplam 8 sandık açıldı. Manisa merkezde Orkun Şıktaşlı, İsmail Taşkıran, Zülfikar Gürcan aday adayı olarak yarıştılar.

İlçelerdeki aday adayı listeleri ise şöyle sıralandı: Akhisar; Bahadır Yenişehirlioğlu, Cemal Gürman, M.Emin Karaca, Serdar Serdaroğlu, Şenol Ürgüp, Kula; Hüseyin Tosun, Süleyman Erdil, Şerif Kalfa, Körübaşı; Zafer Mergen, Kırkağaç; Hasan Karaosmanoğlu, Recep Engin Ümmetoğlu, Yaşar İsmail Gedüz, Alaşehir; Abdurrahman Şeref Doğramacı, Adnan Özdişçi, Bülent Horzumoğlu, Hüseyin Eriş, Mustafa Bozbay, Veysel Türkmen, Selendi; Ahmet Erol, Hasan Bozdoğan, Salihli Alper Danış Çankaya, Cihan Sarı, Gündüz Aydın, Latif Irmak, Mustafa Doğan, Seçim Berberoğlu.

Törene gözlemci olarak katılan Uşak milletvekili Nuri Uslu ve İzmir Milletvekili Taha Aksoy birer konuşma yaptılar. Birlik ve beraberlik çağrılarının yapıldığı temayül yoklamasında 1800’den fazla partili oy kullandı. Sonuçların genel merkeze gönderileceği açıklandı.

iha
Yayın Tarihi : 4 Ocak 2009 Pazar 14:04:19
Güncelleme :4 Ocak 2009 Pazar 14:09:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?