4
Mayıs
2024
Cumartesi
MANİSA

Adaylardan Vali'ye ziyaret

Demokrat Parti (DP) Manisa Belediye Başkan Adayı Atilla Efendioğlu ile Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Belediye Başkan Adayı Özgür Özel Vali Celalettin Güvenç'i makamında ziyaret ettiler.


İlk ziyareti yapan DP Belediye Başkan Adayı Atilla Efendioğlu, ”Seçim çalışmaları ziyaretine ilimizin en büyük amiri ile başlayalım istedik. Ama yoğun programınız nedeniyle sizi ancak bugün ziyaret edebildik. Çıktığımız bu yolda kendimizi biraz olsun ifade etmek için buradayız. Yoğun çalışma programınız arasında bize zaman ayırdığınız için teşekkür ederiz” dedi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Güvenç de, “Fair play içerisinde bir seçim diliyorum. Gelen tüm parti adaylarına bunu söylüyorum. Manisa'ya yakışan demokratik bir havada seçim olsun. Bütün partilerimiz sağduyu gösteriyor. Sonuçta milletin iradesine saygı duyacağız. Bütün partilere fair play içerisinde başarılı çalışmalar diliyorum” diye konuştu.
Vali Celalettin Güvenç'i daha sonra CHP Belediye Başkan adayı Özgür Özel ziyaret etti. Özel de “Demokratik bir ortamda bir seçim olmasını ve bu seçimden Manisa'nın kazançlı çıkmasını istiyoruz” diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 13 Şubat 2009 Cuma 13:44:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?