3
Mayıs
2024
Cuma
MANİSA

ADD'den hayırsever Turgutlu'ya plaket

Turgutlu Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Başkanı Ali Tezcan, eğitim ve sağlık alanında ilçeye yaptığı kalıcı hizmetlerden dolayı Hasan Ferdi Turgutlu'ya plaketle teşekkür etti.

Eğitim ve sağlık yönünde yaptığı hayır işleri ve okullar ile halkın sevgisini kazanan hayırsever işadamı Hasan Ferdi Turgutlu, Turgutlu'da yaptırmakta olduğu okulun inşaatını denetledi. Ayrıca ADD'yi ziyaret eden Turgutlu, burada dernek üyeleri ile sohbet etti.

ADD Turgutlu Şube Başkanı Ali Tezcan, ilçeye yaptığı kalıcı hizmetlerden dolayı Hasan Ferdi Turgutlu'ya plaket sundu. Tezca, “Hayırseverimiz ilçemizle aynı soyadı taşıyor. Bu herkese nasip olmaz. Yaptığı kalıcı eserle ile kendisi Turgutlu halkının gönlünde taht kurmuştur. Biz de bir plaket vererek onurlandırmak istedik. Kendisine çok teşekkür ederiz.” dedi.

Turgutlu halkının kendisine karşı gösterdiği ilgiden çok memnun olduğunu ifade eden hayırsever Hasan Ferdi Turgutlu ise, "Hizmetlerimizin devamı gelecek. Turgutlu benim için çok önemli bir yer. Buraya hizmet etmekten çok mutlu oluyorum. Önümüzdeki aylarda Turgutlu için güzel düşüncelere sahibiz” dedi.

iha
Yayın Tarihi : 17 Mayıs 2009 Pazar 15:50:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?