5
Mayıs
2024
Pazar
MANİSA

Adnan'dan 8 aydır haber yok

ADNAN'DAN SEKİZ AYDIR HABER ALINAMIYOR

Ağabeyi Vechettin Toplu'ya, 'Beni artık bulamazsınız, beni aramayın' diye mesaj çeken Adnan Toplu'dan 8 aydır haber alınamıyor.

Ailesinden alınan bilgiye göre, Adnan Toplu'nun kendine ait bir telefon ve elektronik dükkanı olduğu ekonomik kriz nedeniyle zor günler geçirdiği ve bu sıkıntılı esnaflık hayatından hiç kimseye söz etmediği belirtildi. Kaybolmadan birkaç gün önce dükkanının kapısına kilit vurduğu ve ağabeyi Vechettin Toplu'ya mesaj çekerek 'Beni artık bulamazsınız, beni aramayın' dediği belirtildi.

O mesajdan sonra ağabeyi Vechettin Toplu hemen kardeşi Adnan Toplu'yu aradığını fakat telefonun kapalı olduğu ve hiçbir şekilde kendisine ulaşamadığını dile getirdi. Mesaj atmasının üstünden tam 8 ay geçtiğini belirten anne Muhbet ve babası Kazım Toplu da, yüreklerinin yandığını söyledi. Aylardır bir ümitle oğulları Adnan'ın dönmesini beklediklerini ifade eden anne Muhbet, "Adnan'ım Ramazan ayının 15'inden beri kayıp. Telefonunu arıyoruz, hep kapalı. Oğlum hayatta mı değil mi bilmiyoruz. Hiç olmazsa yaşadığını bilseydim, bu bana yeterdi. Yetkililerden rica ediyorum, Adnan'ımı bulmalarını istiyorum. Her gün kahır oluyorum, oğlumu bulsunlar."

Baba Kazım Toplu ise, savcılık ve emniyete kayıp bilgisi verdiklerini ama bu güne kadar hiçbir şekilde olumlu haber alamadıklarını söyledi. Adnan'ın aynı zamanda sağ kolunun dirseğinden aşağısının olmadığını belirten Kazım Toplu, şöyle konuştu: "Artık dayanacak gücümüz kalmadı, sekiz aydır Adnan'ın bulunmasını bekliyoruz. Valimize, emniyet müdürümüze ricada bulunuyorum. Ne olur çocuğumuzu bulun."

ADNAN'DAN SEKİZ AYDIR HABER ALINAMIYOR
İHA
Yayın Tarihi : 18 Nisan 2010 Pazar 18:08:00
Güncelleme :18 Nisan 2010 Pazar 18:43:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?