4
Mayıs
2024
Cumartesi
MANİSA

‘Ah şu gençler’ Niobe'de

Manisa Belediyesi Şehir Tiyatrosu ve Milli Eğitim Müdürlüğü’nün düzenlediği Liseler Arası Tiyatro Festivali’nde dereceye giren okullardan Salihli Ticaret Meslek Lisesi öğrencilerinin sergilediği ‘Ah şu gençler’ adlı tiyatro oyunu, Niobe Anfi Tiyatro’da Manisalılarla buluştu.

Oyunu yüzlerce Manisalı izledi oyun sonunda genç oyuncuları ayakta alkışladı. Liseler arası tiyatro festivali kapsamında Niobe Açık hava tiyatrosunda devam eden oyun sergilemesi, festivalde üçüncü olan Salihli Ticaret Meslek Lisesi öğrencilerinin ‘Ah şu gençler’ adlı oyunu ile son buldu.

Son günde yüzlerce Manisalı Niobe Anfi Tiyatroyu doldurdu, gençlerin performansını yakından görme imkânı buldu. Tiyatrocu gençlerin aileleri de çocuklarını sahnede görmenin heyecanını yaşadı. İki bölümden oluşan 90 dakikalık tiyatro oyunu gösterisi sonrasında, Manisalılar, usta oyunculara taş çıkartan öğrencilerin tiyatro gösterisini oyun sonunda ayakta alkışladı.

Gençlerin tiyatroya olan eğiliminin Manisa Belediyesi tarafından desteklendiği her fırsatta dile getiren Belediye Başkanı Cengiz Ergün, gençlerin kültürel etkinliklerinin destekleneceğini söyledi. Başkan Ergün; “ Manisa Belediyesi kültürel ve sanatsal etkinliklere desteğini sürdürüyor. Gençlerimizin tiyatro ile ilgilenmesi bizleri çok memnun ediyor. Gelecek aylarda da gençlerimizin her türlü kültürel etkinliğini elimizden geldiği kadar destekleyeceğiz” dedi.

 

iha
Yayın Tarihi : 15 Haziran 2009 Pazartesi 14:57:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?