30
Nisan
2024
Salı
MANİSA

Ahmet Yaşar Manisa'ya geri dönüyor

Mahkeme, 7 yıl Manisa Bağ-Kur İl Müdürlüğü görevini yaptıktan sonra Ankara’ya atanan Ahmet Yaşar’ın başvurusu üzerine yürütmeyi durdurma kararı verdi.

Bağ-Kur ve SSK’nın Sosyal Güvenlik Kurumu çatısı altında toplanmasının ardından Bağ-Kur İl Müdürü Ahmet Yaşar Başkent’e atanmıştı. 21 Mart tarihinde görevden ayrılan Ahmet Yaşar, Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlık Müşavirliği’nde ‘başkanlık müşaviri’ olarak göreve başladı. Atama kararıyla ilgili Ankara İdare Mahkemesi’ne dava açan Ahmet Yaşar haklı bulundu. Mahkeme yürütmeyi durdurma kararı verdi. Yaşar’ın Manisa’da görevine iade edilmesi ya da Sosyal Güvenlik Kurumu’nda görev alması bekleniyor.

SEKRETER KULLANMAYAN MÜDÜR

Manisa’da yaptığı önemli çalışmalarla kamuoyunun takdirini toplayan Ahmet Yaşar, 7 yıl Manisa Bağ-Kur Müdürü olarak görev yaptı. 1986’da Manisa’ya gelen Yaşar, il müdürlüğü yapmadan önceki dönemlerde de müdür yardımcılığı görevinde bulundu. Ahmet Yaşar, görev yaptığı dönemlerde yaptığı başarılı çalışmalarla dikkat çekti. Özelikle kapısını vatandaşlara açık tutması, sekreter kullanmadan bir memur gibi görev yapması diğer il müdürlülerine örnek gösterilmişti.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Ekim 2008 Cumartesi 17:19:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?