4
Mayıs
2024
Cumartesi
MANİSA

Ahmetli'de kaza: 7 yaralı

Manisa'nın Ahmetli ilçesinde traktör ile minibüsün çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2'si ağır 7 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, saat 19.30'da E-96 Devlet Karayolu Ahmetli Alahıdır Köy Kavşağı'nda Manisa'dan Salihli istikametine gitmekte olan Remzi Köse (27) yönetimindeki 45 SN 685 plakalı minibüs ile tali yoldan kontrolsüz olarak çıkış yaparak Ahmetli'ye bağlı Alahıdır köyüne geçmek isteyen İsmail Sayan (35) yönetimindeki 45 B 1554 plakalı traktörün çarpıştı.

Kaza sonucu minibüs sürücüsü Remzi Köse araç içerisine sıkışırken, minibüste bulunan yolcular Güler Köse (43) Akif Köse (60), Süheyla Köse (53) ile traktörde bulunan sürücü İsmail Sayan, eşi Hatice Sayan (35) oğlu Bilal Sayan (3) yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen Turgutlu, Ahmetli ve Salihli'den gelen 112 Acil Servis ekiplerince Salihli ve Turgutlu Devlet Hastanelerine kaldırıldı. Minibüste sıkışan sürücü Köse Turgutlu AKS ekiplerince sıkıştığı yerden 45 dakikalık çalışma sonrasında çıkartıldı. Yaralılardan İsmail Sayan ve Akif Köse'nin durumunun ağır olduğu öğrenilirken, diğer yaralıların tedavilerinin sürdürüldüğü bildirildi.

Öte yandan Tali yoldan kontrolsüz çıkış yapan traktör sürücüsünün kullanmakta olduğu yolun altındaki alt geçidi kullanmaması kazanın en büyük sebebi olarak gösterildi. Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

iha
Yayın Tarihi : 28 Eylül 2009 Pazartesi 22:41:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?