4
Mayıs
2024
Cumartesi
MANİSA

Ahmetli'nin kabusu hırsızlar yakalandı

Manisa'nın Ahmetli ilçesinde, çeşitli tarihlerde evlere girerek hırsızlık yaptıkları tespit edilen şüpheli dört kişi gözaltına alındı.

Manisa Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, önceki gün Zafer Mahallesi Ulubatlı Hasan Sokağında A.A.'ya ait eve giren hırsızlar bir adet kol saati, bir adet uydu alıcı cihazı, bir adet elektrikli traş makinesi, 50-60 adet tedavülden kalkmış kağıt Türk parası, 30 adet tedavülden kalkmış metal Türk parası, 5 İngiliz Sterlini kağıt para, bir adet 200 İran Riyali'ni çaldı.

Manisa Asayiş Şube Müdürlüğü ve Ahmetli İlçe Emniyet Amirliği ekiplerinin yaptığı operasyonda şüphelilerden A.T. olaydan bir saat sonra Zafer Mahallesi'nde çalınan malzemelerle birlikte yakalandı. Tanıkların beyanları doğrultusunda yapılan araştırmalarda şüpheli A.T. ve diğer şüpheliler G.D., H.B. ve Ö.O.'nin hırsızlık olayları ile ilgileri olduğu belirlendi. Bu şahıslar da polis tarafından evlerinde yakalandı.

H.B. isimli şahsın evinde 4 adet kurusıkı tabanca (3 tanesinin namlusu açık), 5 adet kurusıkı tabanca şarjörü, 2 adet CZ 75 tabanca şarjörü, 1 adet uydu cihazı, 1 adet VCD, 1 adet bozuk araba teybi, bir adet kumanda, 68 adet muhtelif telefon parçası, 4 adet çeşitli marka telefon, 1 adet küçük mp3 çalar ele geçirildi.

Şüpheli şahıslardan H.B ile A.T. Cumhuriyet Savcısı'nın talimatları doğrultusunda mahkemeye sevk edildi. Diğer şahıslar yaşları küçük olduğundan dolayı ailelerine teslim edildi.

iha
Yayın Tarihi : 23 Mart 2009 Pazartesi 23:13:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?