30
Nisan
2024
Salı
MANİSA

Aile Hekimleri Salihli'de buluştu

Manisa'nın Salihli ilçesinde Toplum Sağlığı Merkezi tarafından düzenlenen toplantıda Aile Hekimliği uygulamasının ilk 3 ayı değerlendirildi. 

Ticaret ve Sanayi Odası'nda gerçekleştirilen toplantıya Manisa İl Sağlık Müdürü Dr. Ziya Tay, müdür yardımcıları Dr. Serdağ Etiz, Dr. Osman Öztürk, Dr. Mustafa Sertel, Dr. Özgür Dinç, Bulaşıcı Hastalıklar Şube Müdürü Dr. Galip Köroğlu, İstatistik Şube Müdürü İsmail Yıldırım ve aile hekimleri katıldı. 

Toplantıyla ilgili açıklama yapan Manisa İl Sağlık Müdürü Dr. Ziya Tay, "Her ay yaptığımız başhekimler toplantısının bu ayki toplantısını Akhisar'da yaptık. Bugün de Salihli'de sizlerle bir araya geldik. 

Manisa ili ve tüm ilçelerdeki devlet hastaneleri başhekimleri, ağız diş hastaneleri ve diğer hastane müdürleriyle bir arada gelerek bilgi alışverişinde bulunduk. Bugün burada Salihli, Demirci, Köprübaşı, Kula, Selendi, Alaşehir, Sarıgöl ve Ahmetli aile hekimleri de yer alıyor. 3 ay önce uygulamaya konulan Aile Hekimliği uygulaması hakkında değerlendirmelerde bulunacağız.” dedi.

.
Yayın Tarihi : 26 Nisan 2008 Cumartesi 16:00:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?