30
Nisan
2024
Salı
MANİSA

AK Partili Başkan'dan yol incelemesi

AK Parti Manisa İl Başkanı Dursun Ali Yıldız, 71 milyon YTL ödenek çıktıktan sonra yeniden başlayan yol yapım çalışmalarını yerinde görmek için Manisa'nın Soma ve Kırkağaç ilçelerini ziyaret etti.


Manisa'nın ilçe yollarının yapımı için Manisa'ya 71 milyon YTL ödenek gönderilmişti. Yol yapım çalışmalarına başlandı. AK Parti İl Başkanı Dursun Ali Yıldız, hafta sonunda yol çalışmalarını yerinde görmek için Manisa'nın Soma ve Kırkağaç ilçesini ziyaret etti. Soma'da farklı programlara da katılan Yıldız, Soma-Akhisar yolu için gelen ödeneğin 10 milyon YTL olduğunu Somalı vatandaşlara da söyledi.


Soma Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Hasan Gündoğan'ın verdiği hayır yemeğine katılan Yıldız daha sonra Soma AK Parti ilçe teşkilatını da ziyaret etti. Başkan Yıldız, AK Parti iktidarında Manisa'nın bu zaman kadar alamadığı birçok hizmeti 5 yıl gibi bir kısa zaman zarfında aldığını iddia ederek, "Başbakanımıza sunduğumuz ulaşım dosyasına kısa sürede cevap geldi. 71 milyon YTL gibi ciddi bir ödeneğin Manisa'ya aktarılması sevindirici. Çalışmaları yerinde görmek amacıyla ziyaretler gerçekleştirdim. Artık Soma-Akhisar yolunda meydana gelen ölümlü trafik kazalarının da önüne geçilmiş olacak.” diye konuştu.

..
Yayın Tarihi : 14 Haziran 2008 Cumartesi 18:13:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?