30
Nisan
2024
Salı
MANİSA

Akhisar AKP'de tanışma toplantısı

Akhisar'da geçen hafta yapılan kongrenin ardından göreve getirilen AK Parti İlçe Teşkilatı, ilk yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi.

Parti lokalinde düzenlenen toplantıda, AK Parti İlçe Başkanı Uğur Aydemir, yönetimde yer alan isimleri tek tek okuyarak lokalde bulunan partililere tanıttı.

Aydemir, "Temelinde siz değerli delegeler, gönüldaşlarımız ve üyelerimizin var olduğu bu teşkilatımız her geçen gün güçlenerek yoluna devem edecektir. Tabandan gelen kararlılık, sevgi ve dostluk partimize birlikte hareket etme kabiliyeti vermiştir. Bugün hep beraber tek ses, tek yürek halinde, daha güçlü bir şekilde sizlerin huzurundayız. Bizler 'Durmak yok yola devam' sloganı ile hareket ediyoruz. Bizim inşallah yarınımız bugünden daha iyi olacak ve bunun için bütün inancımız ile çalışıyoruz. Biz halkımızın hizmetkarı olmaya geldik, halkımızın hizmetkarıyız, halkımızın efendisi değil, bizler sizlerin hizmetkarıyız. Bizler sizlerle daha güçlüyüz, sizler yanımızda oldukça her geçen gün daha çok büyüyoruz” dedi.

Konuşmaların ardından Akhisar AK Parti İlçe Teşkilatı Uğur Aydemir başkanlığında, Belediye Başkanı Salih Hızlı, Belediye Meclis Üyeleri, parti meclis üyeleri ve temsilcilerle yapılan toplantıya geçildi.

iha
Yayın Tarihi : 4 Kasım 2008 Salı 19:01:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?