4
Mayıs
2024
Cumartesi
MANİSA

Akhisar MYO'da mezuniyet sevinci

Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ) Akhisar Meslek Yüksekokulu (MYO) 2008-2009 eğitim öğretim yılı 7. dönemde 301 öğrenci mezun verdi.

Mezuniyet törenine Akhisar Kaymakamı Mustafa Çek, CBÜ Rektörü Prof. Dr. Semra Öncü, Belediye Başkanı Salih Hızlı, Akhisar MYO Kurucu Müdürü A.Cevdet Kayalı, MYO Müdür Yrd. Doç. Dr. Meltem Sesli, ilçe MYO müdürleri, öğretim elemanları, idari personel ve aileleri katıldı.

Konuşmasında öğrenci velilerine hisap eden Akhisar MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Melsem Sesli, "Üzerine titrediğiniz çocuklarınız bugün hayatın yeni bir aşamasına geçiyorlar. Celal Bayar Üniversitesi Akhisar Meslek Yüksekokulu bugün evlatlarınıza sadece diploma vermiyor; onları evlatları olarak da benimsiyor." dedi. Öğrencilerine seslenen Sesli, "Cumhuriyetten miras aldığımız bağımsızlığımızı güçlendirmek ve ileri taşımak sizin en temel görevinizdir. Diplomalarınızda yazan üniversitemizin adı sizlere bu görevi yüklemektedir. Bu yüzden hep farklı olmalısınız, mutluluk arayışınızda demokrasiyi hep baş tacı etmelisiniz. Tüm mutluluklar sizlerin olsun, yolunuz açık, ufkunuz hep demokrasi ve sevgi olsun. Diplomalarınız umutlarınıza yol olsun” diye konuştu.

CBÜ Rektörü Prof. Dr. Semra Öncü ve Akhisar Kaymakamı Mustafa Çek'in konuşmalarının ardından, okulu dereceyle bitiren Çağatay Uluçay, Okan Türkmen ve İsmail Burak Ceylan'a plaket verildi.

Daha sonre diplamalarını alan öğrenciler keplerini hep birden havaya fırlatarak mezuniyet sevincini coşku içinde kutladılar.

iha
Yayın Tarihi : 20 Haziran 2009 Cumartesi 14:41:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?