30
Nisan
2024
Salı
MANİSA

Akhisar sapığı yakalandı!

Akhisar ilçesinde, ilköğretim öğrencilerine cinsel tacizde bulunmanın yanı sıra ırza geçmek ve uyuşturucu madde satmak suçlarından aranan bir sapık polis tarafından yakalandı.

Çeşitli zamanlarda S.T., A.N.U, M.A., G.G., Y.G., S.Ç., E.U., AT. isimli kız çocuklarının aileleri, İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne başvurarak çocuklarının bir sapık tarafından cinsel tacize maruz kaldıklarını öne sürerek şikayette bulunmuşlardı.

Emniyetin yaptığı çalışmada, şüpheli sapığın ayrıca cebren ırza geçmek ve uyuşturucu madde satmak suçlamalarıyla aranan 28 yaşındaki A.A. isimli şahıs olduğu tespit edildi. İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Atçı, şüphelinin bulunması için emniyet birimlerini seferber ettti. İlçedeki ilköğretim okullarının önlerinde sivil ekipler görevlendirilirken, uç noktalardaki konutların bodrum katları ile inşaatlar gözetim altına alındı.

Polis, şüpheli A.A.'yı Soğuk Tulumba mevkiinde yakaladı. Aileleri ile birlikte Şehit
Ilgaz Karakolu Asayiş Büro Amirliği'ne gelen mağdur öğrenciler, teşhis odasına alınarak A.A.'yı teşhis etti. Sorgulamanın ardından hakkında hazırlanan suç dosyası ile adliyeye sevk edilen A.A., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Olayın aydınlatılması ve zanlının tutuklanması ailelere rahat nefes aldırdı. Aileler, başvurularının ardından olayın üzerinde hassasiyetle durarak tüm polis ekiplerini sapığı yakalamak için sefer eden ve okul önlerindeki güvenlik önlemlerini artıran Emniyet Müdürü Ahmet Atçı'ya teşekkür etti.

iha
Yayın Tarihi : 20 Ekim 2008 Pazartesi 15:19:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?