3
Mayıs
2024
Cuma
MANİSA

Akhisar'a ikinci acil servis

Akhisar Mustafa Kirazoğlu Devlet Hastanesi acil servisi yeteriz kaldığı için yapılan ikinci acil servis pazartesi günü açılıyor.


Akhisar’da yaklaşık 250 bin kişiye hitap eden ve Akhisar Mustafa Kirazoğlu Devlet Hastanesi acil servisi yetersiz kaldığı için Sigara Fabrikası arkasındaki hastane binasında ikinci acil servis açıldı.


Konuyla ilgili açıklama yapan Akhisar Devlet Hastanesi Baştabibi Dr. Cem Ün, “Akhisar Devlet Hastanesi’nin sadece Kirazoğlu binasında hizmet veren tek acil servis hastaların çokluğu nedeniyle yeterli gelmemekte ve sorunlar yaşanmaktaydı. Akhisarlıların Reşatbey Mahallesi’ndeki hastane binasında da ikinci acil servis açılması yönünde yoğun istekleri vardı.

İhtiyaç bulunan ikinci acil servis açılması için çalışmalarımız devam ediyordu. Geçtiğimiz hafta AK Parti Manisa Milletvekili Recai Berber’e yerinde konu hakkında bilgi vermiştik. Acil servis hazırlıkları tamamlandı ve 26 Ocak Pazartesi gününden itibaren hizmete başlayacak. Vatandaşlarımız Sigara Fabrikası arkasındaki hastane binasında da artık acil hizmetleri alabileceklerdir.”dedi.
Akhisarlılar alınan bu kararı memnuniyetle karşıladı.

İha
Yayın Tarihi : 23 Ocak 2009 Cuma 16:18:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?