3
Mayıs
2024
Cuma
MANİSA

Akhisar'da Doğan çok iddialı

Akhisar Şoförler Odası Başkanı ve aynı zamanda Demokrat Parti (DP) Akhisar Belediye Başkan Adayı Halil İbrahim Doğan, esnaf odaları başkanlarıyla kahvaltıda biraraya geldi.

Şehit Yüzbaşı Necdi Şentürk Parkı'nda düzenlenen kahvaltıya Lokantacı, Köfteci ve Tatlıcılar Odası Başkanı Adem Duman, Elektrikçiler ve Elektronikçiler Odası Başkanı Ali Vatansever, Sıhhi Tesisatçılar Odası Başkanı Hüseyin Selçuk, Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Zekeriya Açıkgöz, Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı Şaban Yılmaz Gökgözoğlu, Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Osman Çakar, Kahveciler Odası Başkanı Erkin Güney, Tuhafiyeciler ve Manifaturacılar Odası Başkanı Ruşen Üren, Terziler ve Konfeksiyoncular Odası Başkanı Mehmet Kulaksız, Esnaf Kefalet Kooperatifi ve Marangozlar, Mobilyacılar Odası Başkanı Hasan Genli, Demirciler Odası Başkanı Ersen Tepeci katıldı.

Kahvaltıda oda başkanlarıyla sohbet eden DP Akhisar Belediye Başkan Adayı Halil İbrahim Doğan, Belediye Başkanı Salih Hızlı'ya sitemlerde bulundu. Kendisine yapılan ısrarlar üzerine belediye başkanlığına aday olduğunu ifade eden Doğan, "Akhisar'da 3 bin 500 üyesi olan bir odanın başkanıyım. 5 yıl içerisinde sayın belediye başkanına ancak iki kez ulaşabildim. Kendileri bir kez bile 'Sorununuz var mı?' diye gelip bize sormadı. Bizi hiç önemsemedi. Eğer gelip bir bardak çayımızı içseydi bir sorunumuz var mı diye sorsaydı ben kesinlikle aday olmazdım. Şimdi oda başkanlarına yemek veriyormuş, keşke bunu daha önce yapsaydı. Kimsenin kuşkusu olmasın ben bu seçimi mutlaka alacağım." dedi.

30 yıldır oda üyelerine hizmet verdiğini belirten DP Akhisar Belediye Başkan Adayı Halil İbrahim Doğan, "Şu anda 60 yaşındayım, yarı ömrümü üyelerime verdim. Akhisar'da partili partisiz kimseden tepki görmedim. Akhisar'ı sivil toplum örgütleriyle oda başkanlarıyla muhtarlarımızla birlikte yöneteceğim. Akhisar da fabrika yok, çalışma imkanları kısıtlı bu insanlar ne yapacak? 3 yılda işsizlik sorununu çözeceğim. Yolumuz yok, içmeye suyumuz yok, alt yapımız yok. Göreve geldiğimizde önce alt yapı yapılacak. Akhisar köy gibi kaldı. Bu yüzden Organize Sanayi Bölgesi'ni harekete geçirmemiz lazım. Böyle giderse daha da kötüye gideceğiz. Bu günlerimizi bile arayacağız. Sizler oda başkanları olarak baş tacımsınız, Akhisar'ı hep birlikte yöneteceğiz. Ben sizden biriyim. Ben aday olmaya hevesli değildim ama şartlar bunu gerektirdi aday oldum." diye konuştu

iha
Yayın Tarihi : 14 Mart 2009 Cumartesi 16:53:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?