30
Nisan
2024
Salı
MANİSA

Akhisar'da engelli personel kuraları

Akhisar Belediyesi'de açılan 3 engelli kadorusu için Türkiye'nin çeşitli illerinden başvuran 2 bin 600 kişi arasında kura çekimi yapıldı.

Akhisar Belediyesi Parkiçi Belediye Lokali'nde yapılan kura çekimine yaklaşık 50 kişi katıldı. Akhisar 3. Noteri Başkatibi Rumi Çömen ve belediye yetkililerinin hazır bulunduğu kura çekiminde, belediye bünyesinde işe alınacak 2 beden işçisi ve 1 şoför için asil ve yedek isimler belirlendi. Beden İşçisi olarak başvuran 2 bin 565 kişi arasından 4 asil ve 4 yedek kura çekimi yapıldı. Beden işçisi kura çekiminde Kırıkkale'den Burak Güler, Batman'dan Abdül Nasır Demir, Hatay'dan Rabia Ayparlar ve Balıkesir'den İsmail Burmaz asil olarak, İstanbul'dan Burhan İncesoy, Muğla'dan Bayram Kocabıyık, KahramanMaraş'tan Mehmet Hafızoğlu ve Osmani'ye den Kemal Avşar yedek olarak kuradan çıkan isimler oldu. Beden işçisi alımında, terör mağduru Balıkesir'den Bayram İnal, Muş'tan Bayram Aymelek, İstanbul'dan Taner Kahveci ve Gaziantep'ten Mahir Arslan'ın kura çekimine katılmadan mülakata katılacağı belirtildi. Şoför olarak alınacak 1 işçi için de 29 kişi arasından 2 asil 2 yedek kura çekimi yapıldı. Sivas'tan Rıza Altun, Kırıkkale'den Köksal Demirtaş asil işçi olarak seçilirken, Muş'tan Kenan Kaya ve Gaziantep'ten Hasan Körşen yedek işçiler oldular.

Asil olarak kuradan çıkan engelli vatandaşların 7 Ocak 2009 tarihinden Belediye Encümen Salonu'nda mülakata katılacağı bildirildi.

İHA
Yayın Tarihi : 25 Aralık 2008 Perşembe 15:22:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?