8
Mayıs
2024
Çarşamba
MANİSA

Akhisar'da intihar

Manisa'nın Akhisar İlçesi'nde 4 çocuk ve 2 torun sahibi bir kadın trenin önüne atlayarak intihar etti. İntihar eden kadının eşi olayın şokunu uzun süre atlatamadı. 

Manisa'nın Akhisar İlçesi'nde 2 çocuk ve 4 torun sahibi Hafize Yiğit (51), sabah erken saatlerde Ankara İzmir seferini yapan 31128 sefer sayılı trenin önüne atlayarak yaşamını yitirdi. Edinilen bilgiye göre Hafize Yiğit, sabah 06.20 sıralarında Akhisar İlçesi Telli Kavaklar Mevkii'ndeki tren yoluna gitti. Bu sırada Ankara-İzmir seferini yapan ve Mavi Tren olarak bilinen 31128 sefer sayılı trenin önüne altayan Hafize Yiğit, olay yerinde feci şekilde yaşamını yitirdi. Olayla ilgili soruşturma sürdürüyor. 

Eşinin intihar ettiğini duyan ve olay yerine gelen Kamil Yiğit olayın şokunu uzun süre atlatamadı. Hafize Yiğit'in cenazesi, Akhisar Mustafa Kirazoğlu Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Hastaneye gelen Hafize Yiğit'in yakınları sinir krizleri geçirdi. Eşinin 10 yıldır psikolojik tedavi gördüğünü söyleyen Kamil Yiğit “Tedavi için devamlı ilaç kullanıyordu. Bir iki defa intihara teşebbüs etti. Hep yanındaydım. Gece geç saatlere kadar geziyordu. Sabah uyanınca olayı duydum” dedi.
İHA
Yayın Tarihi : 3 Ekim 2006 Salı 23:42:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?