30
Nisan
2024
Salı
MANİSA

Akhisar'da kanalizasyon çalışması

Akhisar ilçesinde belediye arıtma tesissinden başlayıp yeni garaj mevkisine kadar uzanan 11 kilometrelik kanalizasyon çalışması başladı.

Yaklaşık 1 Milyon 738 bin 435 YTL' ye ihale edilen kanalizasyon inşatına başlayan yüklenici firma Gazioğulları A.Ş.'nin şantiye müdürü ve müteahhit vekili Yılmaz Tunç, sözleşmeye göre 10 ay olan işin daha kısa bir sürede biteceğini belirtti.

Kanalizasyon çalışmasının başladığı noktada basın açıklaması yapan Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, işin tamamının İller Bankası'nın kredisi ile başlandığını, denetimin de yine İller Bankası'na ait olduğunu belirtti.

Projenin çok önemli olduğunun altını çizen Başkan Hızlı, “Şehrimizin büyük sorunlarından biri olan kanalizasyon çalışmalarımızı önce proje aşamasında değerlendirdik ve daha sonra yapım aşamasına aldık. Değişen ve gelişen çevresiyle bugüne kadar kentimizin büyük sorunlarını öncelik hizmetimiz olarak algılıyoruz. Projemiz tamamlandığında kanalizasyon şebekesi sayesinde yer altı çalışmalarımızın büyük bölümü sona erecektir” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Aralık 2008 Salı 16:25:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?