4
Mayıs
2024
Cumartesi
MANİSA

Akhisar'da kutsal emanetler sergisi

Akhisar İlçe Müftülüğü tarafından Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri çerçevesinde Kutsal Emanetler Fotoğraf Sergisi açıldı.

Akhisar Müftülüğü tarafından tarihi Akhisar Belediyesi Parkiçi sosyal hizmet binasında kurulan çadırda oluşturulan Kutsal Emanetler Fotoğraf Sergisi'nin açılışına, Akhisar Belediye Başkan Yardımcısı Latif Çakmak, Müftü Vekili Refik Demirel, Müftülük kutlama komitesi üyelei ve vatandaşlar katıldı.

Açılışta kısa bir konuşma yapan Müftü Vekili Refik Demirel, Hz. Muhammed'in son peygamber olarak yeryüzüne geldiğini, İslam ümmeti olarak her yıl 14 -20 Nisan tarihleri arasında kutlanan Kutlu Doğum Haftası ile O'nun doğum yıl dönümünün kutlandığını ve Müftülük olarak bir hafta boyunca çeşitli etkinlikler düzenlediklerini belirtti.

Demirel, İstanbul Topkapı Müzesi'nden temin edilen fotoğraflarla açılan Kutsal Emanetler Fotoğraf Sergisi'yle 53 adet fotoğrafı Akhisar'daki vatandaşlara ulaştırdıklarını söyledi. Hergün saat 18.00'e kadar açık olacak sergiye katılanlara gül suyu ve lokum ikram edildi.

iha
Yayın Tarihi : 14 Nisan 2009 Salı 23:08:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?