3
Mayıs
2024
Cuma
MANİSA

Akhisar'da müthiş konser

1970' li yıllarda Akhisar'da oluşan Ritm 73 Grubu, aradan geçen uzun yıllar sonra tekrar Çağlak Festivali ve Zeytin Şenlikleri kapsamında bir konser vermek için biraraya geldi. Sürpriz konuk sanatçı olarak katılan Grup Gündoğarken geceye ayrı bir renk kattı.

550. Çağlak Festivali ve Zeytin Şenlikleri kapsamında Akhisar Belediyesi Parkiçi Sinema Salonu'nda düzenlenen konsere büyük ilgi oldu. Tevfik Fikret Turan'ın solistliğini yaptığı konser iki seans halinde sunuldu. Konserin ilk seansında 1970'li yılların sevilen yabancı şarkıları seslendirildi. İkinci seansta ise yine 1970'li yılların unutulmaz sanatçıları arasında bulunan Barış Manço ve Cem Karaca'nın eserleri seslendirildi.

Sunuculuğunu Ali İhsan Genç' in yaptığı gecede orkestra Mesut Yapıcıoğlu, Can Yapıcıoğlu, Ahmet Özkulalı, Yaşar Gezer, Bülent Aşkın, Ezgi Tutan yer alırken sürpriz sanatçı olarak katılan Grup Gündoğarken Burhan ve Gökhan Şeşen sahne aldı. Unutulmaz bir gece yaşayan Akhisarlı'lar müzik gruplarını dakikalarca ayakta alkışladı.

Konser sonrası Belediye Başkan Yardımcısı Latif Çakmak sanatçılara Akhisar zeytin şilti takdim ederek teşekkür etti.

iha
Yayın Tarihi : 28 Mayıs 2009 Perşembe 16:45:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?