4
Mayıs
2024
Cumartesi
MANİSA

Akhisar'da uçurtma şenliği

Akhisar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün anne ve baba eğitimi kapsamında düzenlediği sosyal etkinlikler Uçurtma Şenliği ile devam etti.

Çocuklarda ve gençlerde şiddet, saldırganlık ve suçluluk duygularının yok edilmesi amacıyla Akhisar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı ilköğretim okullarında okuyan öğrenciler Uçurtma Şenliği'ne biraraya geldi.

Bölge Trafik Tescil Şube Müdürlüğü'nün bahçesinde düzenlenen şenliğe Kaymakam Mustafa Çek, Belediye Başkanı Salih Hızlı, İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Atçı ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Cafer Tetik de katıldı. Daire amirleri öğrencilerle birlikte uçurtma hazırlama ve uçurma yarışına girdiler. Kaymakamı Mustafa Çek en hızlı uçurtma yapan ve uçuran öğrenciye futbol topu hediye etti.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Cafer Tetik, anne-baba eğitimi kapsamında bir dizi sosyal faaliyetler gerçekleştirdiklerini ifade ederek, "Öğrencilerimize çeşitli konularda eğitimlerin verildiği bu sosyal faaliyetleri çok önemsiyoruz. İlçe Emniyet Müdürümüz Ahmet Atçı tarafından misafir edilen öğrencilerle ilçe protokolü birlikte piknik yaptılar. Öğrencilerimizin protokol ile beraber olmaları onları hem sevindirmiş hem de umutlandırmıştır.” dedi.

Emniyet Müdürlüğü Çocuk Büro Amirliği yetkilileri de, öğrencilerle yeni etkinliklerde beraber olacaklarını ifade ettiler. Polis memuru Cemil Yıldız,, “Her alanda öğrencilerimizin yanındayız. Onların iyi olduklarını görmek biz güvenlik kuvvetlerini memnun etmektedir. Yarınlarımızı nasıl iyi hazırlarız diye öğrencilerimizle her daim birlikteyiz” dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 10 Haziran 2009 Çarşamba 16:42:44
Güncelleme :10 Haziran 2009 Çarşamba 17:06:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?