30
Nisan
2024
Salı
MANİSA

Akhisar'da yılsonu gecesi

Akhisar Ticaret Meslek ve Anadolu Ticaret Meslek Lisesi, düzenlenen eğlence dolu bir geceyle 2007-2008 eğitim ve öğretim yılına veda etti.


Akhisar Belediyesi Bülent Ciğeroğlu Kültür Salonu'nda düzenlenen etkinlikler öğrenciler ve veliler büyük ilgi gösterdi. Geceye Akhisar Kaymakamı Mustafa Çek, Emniyet Müdürü Ahmet Atçı, Askerlik Şubesi Başkanı Personel Yüzbaşı Hakan Ordukaya, Milli Eğitim Müdürü Kemal Sözcüer, Öğretmen, Öğrenci ve veliler katıldı.
Açılış konuşmasını yapan okul müdürü Mehmet Afşar, “Genel kültür bilgileri, mesleki bilgiler ve beceriler kazandırarak görevli olduğumuz kadar, öğrencilerimizin sosyal ve kültürel gelişimlerini sağlamakla da görevli olduğumuz bilincindeyiz. Sınıflarımızda ve laboratuarlarımızda genel bilgiler, mesleki bilgi ve beceriler kazandırır. Bugün de burada öğrencilerimiz sosyal ve kültürel gelişimlerine tanık oluyoruz.” dedi.
Edebiyat Öğretmeni Ufuk Önol tarafından hazırlanan “Şair Evlenmesi” adlı tiyatro oyunu ile başlayan eğlenceli dakikalar, bilgisayar öğretmenleri Mehmet Güçyener ve Ümit Erçetin tarafından okulun tanıtım filmi ve güldüren anlık görüntüler ile devam etti. Keyifli dakikalar geçiren davetliler, Ege ve Makedonya yörelerine ait oyunlar sergileyen halk oyunlartı ekiplerini beğeniyle izlediler. Çeşitli oyun ve gösterilerle devam eden gecenin ilerleyen dakikalarında okulun müdür yardımcısı Erdal Çokdinç yönetiminde solo ve koro halinde 10 parçadan oluşan Türk Halk Müziği konseri gerçekleştirildi. 

..
Yayın Tarihi : 13 Haziran 2008 Cuma 14:27:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?