3
Mayıs
2024
Cuma
MANİSA

Akhisarlı gençler 10 bin imza topladı

Akhisar Gençliği adlı grup Akhisar Tahir Ün Caddesi Tekel binası önünde kurdukları stantta gençlerin istek ve görüşlerini adaylara iletmek amacıyla imza kampanyası başlattı.

Akhisar Gençliği adına Halit Boztepe şunları söyledi: “Akhisar Gençliği olarak 23 Ocak 2009 tarihinde Akhisar Gençliğinin taleplerine bağımsız ve siyasi partilerin belediye başkan adaylarına iletmek üzere başlatmış olduğumuz imza kampanyasına Akhisar halkının ve Akhisar gençliğinin yoğun katılımlarından dolayı teşekkür ediyoruz. Tüm Akhisarlıların bu tavrıyla Türkiye’ye örnek olacağına inanıyoruz. Bu inancımız ve çabalarımızla daha yaşanabilir bir Akhisar için Akhisarlıların verdiği katkıların ve imzaların Akhisar gençliği olarak takipçisi olacağımızı ilan ediyoruz.”

Amaçlarının gençlerin istekleri doğrultusunda yönetimlerin oluşmasına katkı sağlamak olduğunu dile getiren Kezban Çakmak isimli grup üyesi ise “Akhisar Gençliği olarak başlatmış olduğumuz ve en demokratik taleplerimizin iletilmesi için yürütmüş olduğumuz bu çalışmanın tüm Türkiye gençliğine örnek oluşturacağını biliyoruz. İmzaların adaylara tesliminde tüm Akhisarlıları ve Akhisar Gençliğinin yanımızda olmasını bekliyoruz. Bugüne kadar 10 bin imza topladık.”dedi.

iha
Yayın Tarihi : 2 Şubat 2009 Pazartesi 23:57:32
Güncelleme :3 Şubat 2009 Salı 00:36:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?