5
Mayıs
2024
Pazar
MANİSA

Akhisarlı öğrencinin büyük başarısı

AKHİSARLI ÖĞRENCİNİN BÜYÜK BAŞARISI

İtalya'da düzenlenen Umorıstıra Marostıca karikatür yarışmasına katılan Akhisar Namık Oğul Lisesi öğrencisi Ahmet Başsoy, 48 ülkeden 14 bin 500 kişi katıldığı yarışmada dünya 6.'sı oldu.

İtalya'daki yarışmada Dünya 6. olan Namık Oğul Lisesi öğrencisi Ahmet Başsoy'a 7 bin 500 TL ödülünü aldıktan sonra okulda düzenlenen Bayrak törende İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Mermer saat vererek ödüllendirdi.

Okul Müdürü Vedat Bozkurt, "Okulumuzun adını uluslar arası yarışmada duyuran Ahmet Başsoy öğrencimiz bizlere büyük mutluluk yaşatmıştır. Bu konuda emeği geçen resim öğretmenleri Nermin Akagündüz ve öğrencimiz Ahmet Başsoy'a teşekkür ederim. Başarılarının devamım bekliyoruz, bu başarıyı 11 Nisan Pazar günü yapılacak YGS de 12. sınıf öğrencilerimiz başarılarını göstererek, bana ve öğretmenlerimize büyük mutluluk yaşatacağına inanıyorum" dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Mermer de, "Bu okulun kurucu müdürü olarak çok gururlandım. Benim için çok büyük anlam ifade ediyor, emeği geçen okul yöneticileri ve öğretmenleri teşekkür ederim. Ahmet'in başarılarımın devamım dilerim" dedi.

Namık Oğul Lisesi 11-F sınıfı öğrencisi Ahmet Başsoy da, "Bana güvenen okul müdürüm Vedat Bozkurt ile öğretmenlerimi teşekkür ederim, inşallah bundan sonrada bu başarılarımı devam ettiririm" dedi.

AKHİSARLI ÖĞRENCİNİN BÜYÜK BAŞARISI
AKHİSARLI ÖĞRENCİNİN BÜYÜK BAŞARISI
İHA
Yayın Tarihi : 27 Mart 2010 Cumartesi 14:10:05
Güncelleme :27 Mart 2010 Cumartesi 14:42:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?