4
Mayıs
2024
Cumartesi
MANİSA

Akhisarlı ressamdan ilk sergi

Akhisarlı ressam Berrin Erkan ilk kişisel resim sergisini Fer-Art Galeri’de açtı.


6 yıldır resim sanatında çeşitli tablolar yapan ev hanımı 3 çocuk annesi 43 yaşındaki Berrin Erkan 35 eser ile katıldığı ilk resim sergisini sanatseverlerin beğenisine sundu. Daha önce 5 karma sergiye katılan ve bugüne kadar 40’a yakın eser meydana getiren sanatçı Berrin Erkan “5 yıl boyunca resim hocamız Feriha Dağlı’nın yanında eğitim aldım ve son bir yıl da kendi eserlerimi işliyorum. Yağlıboya üzerine işlediğim eserlerime hayatım boyunca devam etmek istiyorum. Zaman içerisinde İzmir’de bir karma sergiye daha katılacağım.”dedi.

Akhisar Kaymakamı Mustafa Çek, Akhisar Belediye Başkanı ve Ak Parti Belediye Başkan Adayı Salih Hızlı, İl Genel Meclis Üyesi Kefayettin Öz’ün katıldığı sergide Misak-ı Milli Ali Şefik İlköğretim Okulundan Müzik Öğretmeni Sema Erdemir’ in öğrencileri Sıla Yöneyci ve Mert Darcanlı kemanları ile sanat severlere keyifli bir sergi izleme olanağı sundu.


10. sergiye ev sahipliği yapan Fer-Art Sanat Galerisi sahibi Feriha Dağlı, “Kuruluşumuzdan bu yana 10. sergimizi de açmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Sergimize 10 Şubat 2009 tarihine kadar sanatseverlerin ziyaretine açık kalacaktır. Bundan sonraki etkinliğimiz ise 14 Şubat sevgililer gününe özel Misak-ı Milli Ali Şefik İlköğretim Okulu öğrencisi 9 yaşındaki minik ressam Yasemin Çeneli’nin resim sergisi sanatseverlerin ziyaretine açılacaktır.”dedi.

İha
Yayın Tarihi : 23 Ocak 2009 Cuma 17:57:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?