8
Mayıs
2024
Çarşamba
MANİSA

Akli dengesi bozuk kız 10 gündür kayıp

Manisa'da 10 gün önce evinden çıkan ve bir daha geri dönmeyen 10 yaşındaki Ayşe Bektaş'ın akli dengesinin yerinde olmadığını belirten ailesi, kızlarının hayatından endişe ettiklerini söyledi. 

Kocatepe Mahallesi Çınar Sokak'taki evinden ayrıldıktan sonra bir daha geri dönmeyen Ayşe Bektaş ailesini ve yakınlarını telaşlandırdı. Akli dengesi yerinde olmadığı için daha önce de defalarca kaybolan ancak bir gün sonra ya kendi başına yada polis yardımıyla evine dönen Ayşe, bu kez aradan 10 gün geçmesine rağmen eve dönmedi. 

Kızının ilk kez bu kadar uzun bir süre kayıp olduğunu belirten acılı baba Orhan Bektaş, "Kızımın akli dengesi yerinde değil. Kötü niyetli kişiler tarafından kolaylıkla kandırılabilir. Daha önce de kaybolmuştu ama her defasında polisler bulup eve getirmişti. Şimdi tüm aramalarımıza rağmen bulamıyoruz. 

Kızımın hayatından endişe duyuyorum. Görenlerin polise bildirmelerini istiyorum" dedi. Bu arada kızının akli dengesinin yerinde olmaması yüzünden evde saldırgan tavırlar da sergilediğini göz yaşlarıyla anlatan baba Orhan Bektaş, "Kızımı evde tutmak mümkün değil. 

Bulunsa bile yine ilk fırsatta evden uzaklaşmak isteyecek. Her şeye rağmen o benim kızım ve bir an önce bulunmasını bekliyorum. Maddi durumum olmadığı için bulunduktan sonra da kızımın tedavisi için yetkililerden yardım bekliyorum" diye konuştu.
iha
Yayın Tarihi : 22 Kasım 2006 Çarşamba 14:51:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
feyyaz cesur IP: 85.102.103.xxx Tarih : 27.11.2006 09:52:29
ALLAH AİLESİNE SABIRLIK VERSİN. İNŞALLAH EN KISA ZAMANDA BULUNUR.