5
Mayıs
2024
Pazar
MANİSA

AKP 20 ton hamsi dağıtacak!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Tanrıverdi, Manisa'nın Kula ilçesinde belediyeyle ortak girişimleri sonucunda yarın 20 ton hamsi balığı dağıtılacağını bildirdi.

Tanrıverdi, Kula Belediye Başkanı Selim Aşkın’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette yaptığı açıklamada, Kula Belediyesi ile sağlıklı besin kaynağı olan balığın tüketimini teşvik etmek amacıyla girişimde bulunduklarını ve bu çerçevede halka ücretsiz taze balık dağıtacaklarını belirten Tanrıverdi, "Ülkemiz, balık çeşidi açısından çok zengin olmasına rağmen balık tüketiminde yeterli düzeye ulaşamıyoruz. Bunun için balık tüketimini artırmak ve bayram öncesi Kula halkına bayram yaşatmak için 20 ton hamsiyi Kula halkıyla buluşturuyoruz" dedi.

Kula Belediye Başkanı Selim Aşkın da ilçe halkının ihtiyaçları göz önüne alarak yapılan temaslar sonunda Poyraz Köy Su Ürünleri Kooperatifi’nden temin edilecek 20 ton hamsinin yarın Kula sofralarında yerini alacağını söyledi.

Dağıtılacak balıkların bu gece tutulacağını ve derin donduruculu kamyonlarla Kula’ya ulaştırılacağını bildiren Aşkın, "Milletvekilimiz Sayın Hüseyin Tanrıverdi’nin katkılarıyla dağıtılacak olan hamsi balığı, Salı gecesi Poyraz Köy’den tutulup yarın Kula’da taze olarak dağıtılacaktır. Karadeniz’in bereketi Kula sofralarını süsleyecek" diye konuştu.

Aşkın, balık dağıtımının Yunus Emre Caddesi’nde yarın saat 11.00’de başlayacağını bildirdi.

AA
Yayın Tarihi : 9 Kasım 2010 Salı 20:15:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?