5
Mayıs
2024
Pazar
MANİSA

AKP adayları sahaya çıkıyor

MANİSA'DA, AK PARTİ ADAYLARI SAHAYA ÇIKIYOR

AK Parti'nin seçim çalışmalarını il genelinde açacağı 150 seçim irtibat bürosuyla yapacağını açıklayan AK Parti İl Başkan Yardımcısı ve Medya Tanıtım Başkanı İsmail Aydın, “Isınma turlarını bitiren milletvekili adayları artık sahaya inecek ve maç başlayacak” dedi.

AK Parti Manisa Teşkilatı milletvekili adaylarını Cumartesi günü Atatürk Spor Salonu'nda düzenlenen program ile tanıtacak. Seçim çalışmalarının startını aday tanıtım programı ile vereceklerini belirten AK Parti İl Başkan Yardımcısı ve Medya Tanıtım Başkanı İsmail Aydın, seçim çalışmaları süresince Manisa'da en az 150 seçim irtibat bürosu açacaklarını söyledi. Aydın, bunların 60 tanesinin merkezde olacağını ve çoğunun yerlerinin belirlendiğini diye getirerek, ayrıca basın mensuplarının rahat çalışabilmesi için ve seçim çalışmalarıyla ilgili tüm bilgilerin anında paylaşabilmesi için özel bir çalışma salonu hazırlayacaklarını da ifade etti. Milletvekili adaylarının hepsini güzel bir törenle tanıtacaklarına değinen Aydın, “Isınma turlarını bitiren milletvekili adaylarımız sahaya inecek ve maç başlayacak” dedi.

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın Bursa'dan aday gösterilmesiyle ilgili yapılan eleştirilere cevap veren Aydın, "Sayın Bülent Arınç sadece bir siyasetçi değil, ülkemize ve Dünya'ya mal olmuş bir devlet adamıdır. Kendisi yine Manisa'ya gelecek, sorunları dinleyecek, çözecek; Arınç'ı Manisa'dan koparmak imkansızdır. Biz Arınç'ın Bursa'dan aday gösterilmesini parti teşkilatı olarak kıskanıyoruz ama Manisalılar sevinmelidir, çünkü artık meclis'e 11 milletvekili ile temsil edileceğiz” dedi.

AK Parti hükümetinin verilen sözlerin hepsini yerine getirdiğinin altını çizen AK Parti İl Medya ve Tanıtım Başkanı İsmail Aydın, “Engellemeleri bir kenara bırakırsak demokratikleşme ve sivil anayasa adına önemli adımlar attık. 2011 yılı seçimlerinden sonra Türkiye tam demokrasi ile kucaklaşma sürecini yaşayacaktır. Ayrıca seçimlerden sonra da sivil anayasa gelecektir” şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Nisan 2011 Perşembe 17:16:00
Güncelleme :21 Nisan 2011 Perşembe 17:38:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?