30
Nisan
2024
Salı
MANİSA

AKP Salihli'de bu kez iddialı

AK Parti Salihli İlçe Başkanı Mahmut Börekçigil, ilçe tarihinde bugüne kadar iktidar partilerinin Salihli'de belediye seçimlerini kazanamadığına dikkat çekerek, “Biz bu şanssızlığı kırmak istiyoruz. Bunu da başaracağımıza inanıyoruz” dedi.

Salihli Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Yönetim Kurulu, AK Parti Salihli İlçe Teşkilatı'na nezaket ziyaretinde bulundu. AK Parti Salihli ilçe Başkanı Mahmut Börekçigil, kooperatif başkanı Halil Aşık ve ekibine ziyaretten dolayı teşekkür ederek, “AK Parti yönetim kurulunda görev alan arkadaşlarımızla birlikte yerel seçimlerin çalışmalarına başladık. Bugüne kadar Salihli'de iktidar partileri yerel seçimleri kazanamamıştı. Biz bu şanssızlığı kırmak istiyoruz. Bunda da kararlıyız. Belediye başkanlığını kazanacağız.” dedi. Börekçigil, “2001 krizinin sıkıntılarını hep birlikte yaşadık. Bunun üzerimizden attık derken gündeme bu kez küresel kriz geldi. Ülke olarak bu krizi etkilenmeden atlatacağımıza inanıyorum” diye konuştu.

Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Halil Aşık ise, “Kooperatif olarak zor bir görevi yürütmeye çalışıyoruz. Çünkü üyelerimize para veriyoruz. Bunun da denetimini devletimiz yapmaktadır. Yönetim kurulunda görev alan arkadaşlarımızın mutlaka siyasi bir görüşü vardır. Ama hiçbir zaman ziyasi görüşlerini yansıtmadılar. Bizim de başarımız bundan kaynaklanıyor. " dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Kasım 2008 Salı 14:01:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?