4
Mayıs
2024
Cumartesi
MANİSA

AKP yönetiminden Ergün’e ziyaret

AK Parti İl ve İlçe Başkanı ile yönetim kurulu üyeleri Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü makamında ziyaret ederek, görevinde başarılar dilediler.

Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e tebrik ziyaretleri devam ediyor. Çeşitli siyasi partilerin temsilcilerinin yanı sıra sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve vatandaşları ağırlayan Başkan Ergün son olarak Ak Partili yöneticileri kabul etti.

Ziyarete Ak Parti İl Başkanı Mustafa Uyumaz, Merkez İlçe Başkanı İsmail Önal, Kadın Kolları Başkanı Müzeyyen Yoğurtçu ve bazı partili yöneticiler katıldı.

29 Mart Yerel Seçimleri’nde Ak Parti’yle çekişerek 5 bin oy farkla belediye başkanlığını kazanan Cengiz Ergün’ü tebrik eden İl Başkanı Mustafa Uyumaz, “Manisa hepimizin. Faydalı hizmetlerin yapılmasını umuyoruz. Bu konuda sizin de hiçbir ayrım yapmadan hizmet edeceğinizi düşünüyor ve ümit ediyorum. Başarılar dileriz.”dedi.

Belediye Başkanı Cengiz Ergün ise Ak Partililere teşekkür ederek, “Seçimler geride kaldı. Artık hizmet etme zamanıdır. Belediye Meclisimiz Manisa’nın gelişip büyümesi için diğer partililerdeki arkadaşlarımızla birlikte hizmete hayırlı kararlar alacaktır.”diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 13 Nisan 2009 Pazartesi 18:01:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?