30
Nisan
2024
Salı
MANİSA

Akp’de 4, aday adayı Orkun Şıktaşlı

2004 yerel seçimlerinde Doğru Yol Partisi’nden belediye başkan adayı olarak mevcut belediye Bülent Kar’la yarışan Orkun Şıktaşlı bu kez aday adaylığı sürecinde AK Parti’de Kar’ın rakibi oldu.


Orkun Şıktaşlı AK Parti il binasında bir basın toplantısıyla aday adaylığını ilan etti. Toplantıya İl Başkanı Mustafa Bilir, Merkez İlçe Başkanı İsmail Önal, Kadın Kolları Başkanı Müzeyyen Yoğurtçu ve Gençlik Kolları Selman Alkış’ın yanı sıra çok sayıda partili katıldı.


DAHA İYİSİNİ YAPACAĞIM
Belediye hizmetleri konusunda daha önceden de aday olduğu için hazırlıklı olduğunu dile getiren Orkun Şıktaşlı şöyle konuştu: “Geçen 5 yıllık dönemde yapılanlardan daha fazlası yapılabilir miydi? Evet yapılabilirdi. Biz bunun için adayız. Bugüne kadar yapılanları asla küçümsemiyoruz. Biz Manisa’nın kabuğunu kırma zamanının geldiğini düşünüyoruz.”


Açıklamaların ardından Orkun Şıktaşlı partililerin tek tek elini sıkarak kutlamaları kabul etti.

İha
Yayın Tarihi : 31 Aralık 2008 Çarşamba 17:32:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
coşkun sezer IP: 88.244.3.xxx Tarih : 2.01.2009 16:26:54

merhaba öncelikle manisamızın gelişimi açısından sayın bülen kar başkanımızın yapmış olduğu hizmetleri manisalı olarak inkaredemeyiz 29 mart yerel seçimlerde sayın orkun şıktaşlıların başkan adayı olması manisamız için hayırlı olmasını dilerim. bence butür seçimlerdede 5 yıl hizmet veren başkanların yapmış oldukları hizmetlerin devam etmesi daha iyiye daha güzel bir manisa için 5 yılda bir yapılan başkan seçimlerinin daima yenilenmesi bence daha iyiolur çünkü 10 yıl kadar belediye başkanlığı yapan sayın aygül son 3yıl içinde manisaya pek hizmetleri olmadı. onun içndirki en iyi hizmet için yarışın farklıkulvarlarda yarışmaları adına burada hizmetlerin en iyi şekilde yapılması için herzaman yenilik şart onun içinde sayın orkunbeyin başkan seçilmesinde eminim manisamız daha güzel hizmet anlayışı içinde olucana inanıyorum burada başbakanımızın dediğigibi durmak yok yola devam hizmaet anlayışı olmalı şimdiden sayın orkunbeyi başkanlık yarışından galip olarak çıkmasınıgönülden destekliyorum.manisamız için hayırlı olması dileğiyle.COŞKUN SEZER.