5
Mayıs
2024
Pazar
MANİSA

AKP'den Aydemir'e kutlama ziyareti

AK PARTİ'DEN AYDEMİR'E KUTLAMA ZİYARETİ

Türk Polis Teşkilatı’nın 165. kuruluş yıldönümü nedeniyle AK Parti Manisa il ve ilçe teşkilatı, İl Emniyet Müdürü Adem Aydemir'e kutlama ziyaretinde bulundular.

Makam odasındaki ziyarete AK Parti İl Başkan Vekili Murat Baybatur, AK Parti Merkez İlçe Başkanı İsmail Önal, AK Parti İl Başkan Yardımcısı İsmail Aydın ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. Türk Polis Teşkilatı'nın 165. kuruluş yıldönümü vesilesi ile bu ziyareti gerçekleştirdiklerini belirten AK Parti İl Başkan Vekili Murat Baybatur, tüm emniyet teşkilatının 165. kuruluş yıldönümünü kutladığını söyledi. Baybatur, "Emniyet teşkilatının son zamanlarda Manisa ile bütünleşmesi bir arada olması başarılı çalışmaları bizede onur ve gurur veriyor. Manisa'da böyle bir başarılı ekip olduğu için bir vatandaş olarak, bir siyasi parti olarak çok mutluyuz. Başarılarının devamını diliyorum. Bizlerde hem vatandaş hem siyasi parti olarak bize ne düşerse, polis teşkilatı nasıl halkın yanında 7 gün 24 saat durmadan çalışıyorlarsa bizlerde emniyet teşkilatımıza aynı şekilde her zaman yardıma hazır olduğumuzu söylemek istiyorum." dedi. Polis teşkilatının halkın huzur ve teminatı olduğunu kaydeden AK Parti Merkez İlçe Başkanı İsmail Önal, "Polis teşkilatının maddi ve manevi olarak daha iyi daha, rahat ortamlar içerisinde görmek bizlerin temel hedefidir. Bu mutlu günde inşallah daha çok 165. yılları kutlamaları dileğiyle Emniyet Müdürümüzü tebrik ediyorum. Hizmetlerinden dolayı da teşkilatımız adına teşekkürlerimi sunuyorum." diye konuştu. AK Parti'nin bu iyi niyetli yaklaşımlarından dolayı şahsım ve teşkilatım adına teşekkürlerini sunduğunu ifade eden İl Emniyet Müdürü Adem Aydemir, "Manisalılara hizmet etmeye devam ediyoruz. Manisalılar huzurlu olsunlar biz onlarla gururlu oluruz. Biz Manisa'da kesintisiz ve sürekli hizmet veren huzuru sağlamaya çalışan bir teşkilatız. Bu işi yaparken özellikle sokaktaki arkadaşlarım ve ekibim ile birlikte geceli gündüzlü çalışıp kar, yağmur, çamur, güneş demeden halkımıza hizmet edebiliyorsak, halkımızın takdirlerini kazanabiliyorsak ne mutlu bize. Hizmetlerimizin eksiksiz ve daha iyi olması için daha fazla çaba göstereceğiz. Manisalılar bize güvensin, huzurlu olsunlar. " dedi.

Ziyaretin ardından AK Partili heyet Emniyet Müdürlüğü'ndeki tüm birimleri gezerek birim amirlerine ve polislere gül verdi.

AK PARTİ'DEN AYDEMİR'E KUTLAMA ZİYARETİ
AK PARTİ'DEN AYDEMİR'E KUTLAMA ZİYARETİ
İHA
Yayın Tarihi : 7 Nisan 2010 Çarşamba 16:35:01
Güncelleme :7 Nisan 2010 Çarşamba 18:51:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?