5
Mayıs
2024
Pazar
MANİSA

AKP'den köylere teşekkür ziyareti

AK PARTİ'DEN KÖYLERE TEŞEKKÜR ZİYARETİ

AK Parti Manisa İl Genel Meclisi Üyesi ve AK Parti Grup Başkan Vekili İbrahim Onaylı, Karaali ile Akgedik köylerini ziyaret ederek referandumda 'evet' ve 'hayır' oyu veren köylülere teşekkür etti.

İbrahim Onaylı 'evet' oyu fazla çıkan Akgedik ve 'hayır' oyu fazla çıkan Karaali köyünü ziyaret ederek halka teşekkür etti.

Onaylı, “Referandumda 'hayır' yada 'evet' oyu veren herkesin kararına saygı duyuyoruz. Hepinize teşekkür ediyoruz. Kampanya sürecinde 'evet' oyu istemek için gelmiştik. Şimdi de referandum bitti. Bizler yine sizin yanınızdayız ve sizlere teşekkür etmek için geliyoruz. Ben hem 'evet' diyen hem de 'hayır' diyen herkese teşekkür ediyorum. Bundan sonra da sizlerin güvenini boşa çıkarmamak ve demokrasinin bir vites daha ileri almasını sağlamak amacıyla daha gayretli ve düzenli çalışacağız. Ayrıca kampanya sürecinde bize atılan iftira ve karalamalar, 'çamur at izi kalsın' politikası tutmamış, aziz milletimiz bunlara en iyi cevabı sandıkta vermiştir. Bizlerin sizlere sevgi ve saygısı sadece seçim sürecinde değil her zamanda bundan sonra da devam edecektir. Ziyaretlerimiz, hizmetlerimiz devam edecektir. Bizim işimiz hizmet etmek, biz gücümüzü sizden alıyoruz. Bu süreçte demokrasiye oy veren siyasi partilere, sivil toplum örgütlerine, odalara, derneklere ve halkımıza teşekkür ediyoruz. Bir kez daha şükranlımızı sunuyoruz.” dedi.

'HAYIR' DEDİĞİNE PİŞMAN OLDU

Mustafa Baykal adlı vatandaş, AK Parti İl Genel Meclisi Üyesi ve AK Parti Grup Başkan Vekili İbrahim Onaylı'ya 'hayır' oyu vermesine karşın teşekkür etmesinden dolayı memnun olduğunu ifade etti. Baykal, Başbakan Erdoğan'ın konuşmasını hatırlatarak, “Ben bu referandumda 'hayır' oyu verdim. Ancak Başbakan Recep Tayyip Erdoğan referandum sonrası konuşmasından 'hayır' oyu verenlere de teşekkür etti. Bunun için 'evet' oyu vermediğime pişman oldum. Ben de Başbakan'a ve sizlere teşekkür ediyorum” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 14 Eylül 2010 Salı 16:32:02
Güncelleme :14 Eylül 2010 Salı 16:36:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Hasan Dönmez IP: 85.100.34.xxx Tarih : 15.09.2010 09:34:43

 Teşekkür için gidilmesi gereken evi ve köyü tarif edeyim mi,Sarıgöl ilçesi Ahmetaga köyü,şehit er Fevzi Tekei in evi.