30
Nisan
2024
Salı
MANİSA

AKP'den teröre kınama

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ömer Faruk Çelik, Şemdinli’deki Aktütün Karakolu’na teröristlerce yapılan ve 15 askerin şehit olmasıyla sonuçlanan hain saldırıyla ilgili kınama açıklaması yaptı.

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ömer Faruk Çelik şunları söyledi: “Bugün sabah saatlerinde Şemdinli’den gelen acı haberi büyük bir üzüntü içerisinde öğrenmiş bulunmaktayız. 15 askerimiz alçakça, haince bir saldırı sonucunda şehit olmuştur. Terörün gerçek yüzünü bir kez daha bütün acımasızlığıyla ortaya koyan bu insanlık dışı saldırıyı nefretle kınıyoruz. Hiçbir kimse ya da gücün, ülkemizin birliğine ve bölünmez bütünlüğüne zarar vermesi mümkün değildir. Teröre başvurarak kan ve gözyaşı döken, vatandaşlarımızı acımasızca katledenler, milletimizin ve devletimizin güçlü iradesi karşısında yok olup gideceklerdir. “

Terörün asla amacına ulaşamayacağına dikkat çeken Çelik, “Milletimiz şunu iyi bilmelidir. Terörden nemalananların sonu hiç iyi olmayacaktır. Birliğimizi dirliğimizi asla bozamayacaklardır. Yüzlerindeki kir ellerindeki kan ile tarihe gömüleceklerdir. İnsanlık onları lanetle anacaktır. Saldırıda hayatını kaybeden askerlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine ve milletimize başsağlığı diliyor, yaralanan askerlerimize acil şifalar diliyorum.”dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Ekim 2008 Cumartesi 17:26:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?