30
Nisan
2024
Salı
MANİSA

AKP'den yolsuzluk suçlamalarına tepki

AK Parti İl Başkanı Dursun Ali Yıldız, partilerinin kuruluş amacının Türkiye’de yoksulluğun, yasakların ve yolsuzlukların önüne geçmek olduğunu söyledi.


AK Parti’nin yolsuzlukla suçlanmasını asla kabul etmeyeceklerini dile getiren İl Başkanı Dursun Ali Yıldız, “AK Parti olarak bu güne kadar üç olumsuzlukla mücadele ettik. Bunlar yolsuzluk, yoksulluk ve yasaklardır. Bu mücadelemiz devam ediyor. Yolsuzluğu asla kabul etmedik, etmiyoruz. Bu işe bulaşmış arkadaşlar varsa biz asla bu konuda taviz vermedik, vermeyiz. Ama bu yakıştırmayı bize yapmaya çalışanlar acaba kendi partilerinde bu tür uygulamaları yapabildiler mi? Hayır. Bugüne kadar mafya ile çetelerle mücadele eden AK Parti iktidarı olmuştur ve bu mücadelemizi kararlı bir şekilde sürdürüyoruz.”dedi.


AK Parti iktidarı olarak olumsuzluklara müsamaha göstermediklerini ve bundan sonra da göstermeyeceklerini ifade eden Yıldız sözlerini şöyle sürdürdü: “Teşkilatımızın içerisinde yanlış yapan olursa bedelini öder. Yanlışı hatayı gördüğümüz zaman biz bu yanlışları hataları gördüğümüz zaman asla bağışlamayız. Bundan sonra da bu hassasiyetimizi muhafaza edeceğiz. Bu noktada zafiyeti olan kim olursa olsun, rıza göstermeyeceğimizi açıkça ifade ediyoruz.”


CHP’Lİ HAMZA KOPAL’A TEPKİ
Halka ve kamuoyuna her konuda hesap vermeye hazır olduklarının altını çizen Başkan Yıldız, “Halk İktidar yapar, yeri geldiğinde indirir. Layık olduğun sürece orada kalırsın. Yorgun görür, rehavet içerisinde görür, 'hizmette düşüş var' der, indirir. Buna da saygı duymak zorundasınız. Aradığımız Belediye Başkan adayımızı tarif ederken de aynı şeyi söyledik. Paraya pula zaafı olan değil, halka hizmetin aşkını ve heyecanını duyan adaylarla seçime gitmek istiyoruz. Bu hassasiyetimizi üç seçimdir bize olan desteğini arttırarak sürdüren halkımız anladı da Sayın CHP Merkez İlçe Bakanı Hamza Kopal mı anlamadı? Hamza bey acaba Türkiye’de yaşamıyor mu? AK Partiyi yolsuzlukla suçlayanlar yolsuzluk yapan görmek istiyorlarsa aynaya baksınlar.''diyerek tepkisini dile getirdi.


CHP Merkez İlçe Başkanı Hamza Kopal önceki gün yaptığı açıklamada “AKP yolsuzluk ve yoksulluk şampiyonu olmuştur.”demişti.

iha
Yayın Tarihi : 20 Kasım 2008 Perşembe 19:20:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?